En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

El emeği sergisi açıldı

Kırıkkale Belediyesi tarafından hazırlanan ve kadınların el emeği ürünlerini satabilecekleri 'el emeği göz nuru' satış alanı Şehir Parkında açıldı.
Bu haber 571 kere okunmuş. 23.10.2020 Cuma 18:21

AÇILIŞI YAPILDI

Kırıkkale Belediyesi tarafından hazırlanan ve kadınların el emeği ürünlerini satabilecekleri 'el emeği göz nuru' satış alanı Şehir Parkında açıldı. Kadınların el emeği ürünlerini satarak ev ekonomilerine katkı sağlamaları için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın talimatı ile kurulan alan Şehir Parkında açıldı. Kırıkkaleli kadınların el emeği ve göz nuru ile hazırladıkları birbirinden renkli ürünleri sergiledikleri stantları gezen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kadınların ekonomik olarak güç kazanacakları pazarın hayırlı olmasını diledi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Şehir Parkındaki satış alanında kadınların evlerinde ürettikleri ürünleri satma imkanı bulduklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Belediyemiz tarafından Şehir Parkı içerisine açtığımız stantlar ile kadınlarımıza kendi el emeği ürünlerini sergileyip, satarak ev ekonomilerine katkı sağlamış olacaklar. İlk etapta cuma ve cumartesi günleri satış alanı açık kalacak. Kadınlarımızdan herhangi bir yer ücret tahsisi almıyoruz. Tek şartımız kadınların evlerinde ürettikleri ürünleri getirip burada satmaları. İlginin artması durumunda haftanın diğer günlerine de pazarın açılmasını planlayabiliriz" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir