En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Enerji fuarına katıldı

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'nda (EIF) Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve encümen üyeleri gezi düzenledi.
Bu haber 433 kere okunmuş. 12.11.2019 Salı 10:26

BEN DEĞİL BİZ VARIZ

Hacılar için daha güzel çalışmalar yapmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, ben değil biz varız diyerek, Hacılarda yeni atılımlar yapmak için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Yen çalışmalar ve yeni ufuklara açık olan Başkan Koyuncu, yapacağı çalışmaları kendi değil ekibiyle birlikte yapıyor.Birlikten kuvvet doğar sözünün arkasında olan Koyuncu, beldenin geleceği için halkın içinde halk ile birlikte çalışıyor. Türkiye'nin en büyük enerji etkinliklerinden biri haline gelen EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, bu yıl 300'ün üzerindeki yerli ve yabancı firmanın katıldığını açıklayan Başkan Koyuncu,  "Fuarda güneş, rüzgar, jeotermal, hidroelektrik, biyokütle gibi yenilenebilir enerji kaynaklarının yanı sıra, dünya enerji piyasaları, Türkiye'deki yatırımlar ve enerji depolama gibi konular ele alındı. Türkiye'nin bir enerji koridoru olmakla kalmayıp enerji ticaret merkezi olma potansiyeli yabancı yatırımcının ilgisini diri tutuyor. "

 

YENİ UFUKLAR

Koyuncu, Üst düzey kamu yetkilileriyle, çok sayıda akademik ve sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin ve enerji sektörünün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak davet edildiği 12. EIF Uluslararası Enerji Kongresi'ndeki oturumlarda, Türkiye'nin makroekonomik görünümünü gösteren temel istatistik verilerle birlikte yatırımcılara geniş kapsamlı bilgiler verildi.  Fuar  kapsamında, elektrik sektöründe Türkiye'nin uzun yıllardır başarıyla uyguladığı Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) süreçleri ile yerli kömür kaynaklı elektrik üretim santralleri ihaleleri ve diğer yatırım fırsatları konularında girişimciler bilgilendirildi.  Doğal gaz sektöründe ise sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ticareti ve Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) hakkında katılımcılara bilgi verildi.  Fuara yurt içi şirketlerin yanında Almanya, Azerbaycan, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Cezayir, Çad, Etiyopya, Fas, Gine, Güney Afrika, Irak, İran, İsrail, Katar, Kamerun, Kenya, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mali, Mısır, Mozambik, Nijerya, Özbekistan, Senegal, Sudan, Suudi Arabistan, Somali, Tanzanya, Tunus, Uganda, Ukrayna, Umman, Ürdün ve Zimbabve'den katılımcıların ziyaret etti."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir