En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnaf adına tepki

Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, artan vaka sayılarına karşın Ramazan Ayı’nda esnafın yeniden kısıtlamaya gitmesini tepkiyle karşıladı.
Bu haber 304 kere okunmuş. 01.04.2021 Perşembe 18:55

Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, artan vaka sayılarına karşın Ramazan Ayı’nda esnafın yeniden kısıtlamaya gitmesini tepkiyle karşıladı. Bütün siyasi partilerin yaptığı kongrelerin ceremesini esnafın çektiğini söyleyen Eroğlu, “Şehir dışındaki restoranlar açıkken, bizler neden kapalı olacağız” dedi.

 

DURUMU ANLATTI

Mart ayının ilk haftası itibariyle kepenklerini kaldıran esnaf, vaka sayılarının artış göstermesi ve çoğu ilin kırmıza dönmesiyle birlikte Ramazan Ayı içerisinde yeniden kısıtlanacak. Alınan bu karara tepki gösteren Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, Kırıkkale’de toplamda 320 adet lokanta, restoran, kafe, pideci, pastane işletmesinin bulunduğunu dile getirdi. Bu esnafların tam rahata erdik derken yeniden kısıtlamaya gireceğini söyleyen Eroğlu, “Kira, elektrik, su, sosyal güvenlik primleri, vergiler ve kredi borçları biriken esnafımız yeni bir kapanışı kaldıramaz." dedi.

 

SIKINTILAR VAR

Eroğlu, “Cumhurbaşkanımıza sesleniyoruz Biz esnaf sanatkâr olarak her zaman devletimizin yanında olduk hala da oluyoruz. Ama bu zor günlerimizde hiç bir esnaf sanatkar SGK, vergi BAĞKUR ve birçok borcunu ödeyemiyor. Bunca esnaf yapılan binlerce kişilerin katılımıyla yapılan kongrelerin ne günahını ne de cezasını çekmemeli. Artık yetkililer gerçekten sesimizi duysun. Evimize bir ekmek dahi götüremeyen esnaflarımız var” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir