En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnaflar dert yandı

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı üyeleri çarşı içinde ve sanayide esnafları ziyaret ederek onların dertlerini ve sorunlarını dinlediler.
Bu haber 229 kere okunmuş. 16.05.2022 Pazartesi 19:45

ESNAFLARA ZİYARET

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı üyeleri çarşı içinde ve sanayide esnafları ziyaret ederek onların dertlerini ve sorunlarını dinlediler. İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Arap Osman Baran ve parti yöneticilerinin bir kısmı çarşı esnafını, bir kısmı da sanayi esnafını ziyaret etti. Esnaflarda dertleri, sorunları ve talepleri konusunda görüşmeler yapıldı. Genel anlamda hayat pahalılığından yakınan esnafların gündeminde Suriyeli ve diğer yabancı mülteciler de vardı. Esnaflar, hayat pahalılığının artık çekişmez hale geldiğine işaret etti.

 

ESNAF ÇOK DERTLİ

Suriyeli ve diğer mülteciler konusunda da iktidarla aynı görüşte olmadıklarını, herkesin artık yurduna dönmesi gerektiğinin altını çizdiler. İyi Parti’den bu konuda umutlu olduklarına dikkat çeken esnaflar, esnaf olarak artık işyapamaz hale geldiklerini, çarkların aşırı zor döndüğünü belirttiler. İktidarın esnafın ayakta kalmak için nasıl bir mücadeleye ve çaba sergilediğinden habersiz olduğuna işaret ettiler. Mülteciler için de iktidarın görüşlerine katılmadıklarını vurgulayan esnaflar, artık herkesin evine dönmesinin vaktinin geldiğini ifade ettiler.

 

İKİKONU ÖNE ÇIKIYOR

Ziyaretler konusunda bilgi verildi ve “Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sn. Arap Osman Baran ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, esnaflarımızı ziyarette bulundular” bilgisi paylaşıldı. Ayrıca, ziyaretlerde gündeme gelen konular hakkında da bilgi verilerek, “İyi Parti Teşkilatı olarak sanayi esnafımızın sorunlarını dinledik. Ortak sorunları hayat pahalılığı ve Suriyeliler konusu” oldu açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir