En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Esnaflarla buluştu

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Yenişehir Mahallesinde bulunan esnaflarla düzenlenen yemekte bir araya gelerek sorunları dinledi.
Bu haber 265 kere okunmuş. 13.06.2021 Pazar 14:14

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Yenişehir Mahallesinde bulunan esnaflarla düzenlenen yemekte bir araya gelerek sorunları dinledi. Başkan Türkyılmaz pandemiden etkilenen esnafların her zaman yanında olduğunu belirtirken aynı zamanda devam eden Yurtkur projesi, yapılacak asfalt projesi ve tüm projelerinde bilgilerini verdi.

 

 

TOPLANTI YAPILDI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Yenişehir Mahallesinde bulunan esnaflarla düzenlenen yemekte bir araya gelerek sorunları dinledi. Başkan Türkyılmaz pandemiden etkilenen esnafların her zaman yanında olduğunu belirtirken aynı zamanda devam eden Yurtkur projesi, yapılacak asfalt projesi ve tüm projelerinde bilgilerini verdi. Her ay düzenli olarak halk günleri gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bu sefer Yenişehir Mahallesinde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Düzenlenen yemekte esnaflarla istişare yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapılan ve yapılacak projelerden bahsetti. Esnaflarında tek tek söz aldığı toplantıda karşılıklı soru cevap şeklinde merak edilen sorular cevap buldu. Yahşihan Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de hazır beklediği toplantıda sorunlar tek tek not alınarak ilgili yerlere iletildi.

 

GÖRÜŞME YAPILDI

Düzenlenen yemekte konuşma yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Değerli Yenişehir Mahallesi esnaflarımızla düzenlediğimiz yemekte bir araya geldik. Pandemiden dolayı etkilenen esnaflarımızın yanında olduğumuzu belirterek yaptığımız ve yapacak olduğumuz projelerimizi anlattık. Şu an devam eden Yurtkur Projemiz, başlayacağımız asfalt projemiz ve yapacak olduğumuz tüm projelerimizden bahsettiğimiz toplantımızda esnaflarımızın aynı zamanda istek, talep ve önerilerini dinledik. Yahşihan Belediyesi olarak esnaflarımızın sorunları varsa çözüm noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Katılım sağlayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir