En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Fidan dikmeye geldiler

Türkiye genelinde 11 Kasım tarihinde gerçekleştirilen fidan dikme törenine Bahşılı ilçesinde ilgi bir hayli yüksek oldu. İlçe sakinleri mesire alanında fidan dikmeye geldi.
Bu haber 660 kere okunmuş. 11.11.2019 Pazartesi 20:35

FİDAN DİKİMİNE KATILDILAR

Türkiye genelinde 11 Kasım tarihinde gerçekleştirilen fidan dikme törenine Bahşılı ilçesinde ilgi bir hayli yüksek oldu. İlçe sakinleri mesire alanında fidan dikmeye geldi. Fidan dikme töreni Bahşılı ilçesinde tam anlamıyla bir şenliğe dönüştü. İlçeden bir çok kişi Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in çağrısı ile mesire alanına fidan dikmek için gelirken, fidanlar toprakla buluşturuldu ve renkli görüntüler yaşandı. Çocuk, genç ve yaşlı bir çok kişinin katıldığı törenle fidanlar toprakla buluşturuldu.

 

HERKES  ORADAYDI

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’de fidanları toprakla buluştururken, fidan dikimine gelenlerle hem sohbet etti ve hem de hatıra resmi çektirdi. 7’den 70’e bir çok kişinin katıldığı törenle ilgili paylaşımlar yapıldı ve bilgiler verildi. Törenle ilgili açıklamada “Bugün Bahşılı tüm ülke genelinde olduğu gibi fidan dikimine koştu. 7’den 70’e herkes ordaydı. İnşallah her geçen gün daha da çoğalacağız. Umut dolu yarınlara sen de 1 fidan dik” bilgisi verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir