En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Filistin için bisiklet

İsrail’in Filistin halkına yönelik yaptığı saldırıya tepki göstermek amacıyla Kırıkkale Bisiklet İl Temsilciliği tarafından ‘Çocuklar Ölmesin’ adı altında yürüyüş ve bisiklet sürüşü gerçekleştirilecek.
Bu haber 60 kere okunmuş. 09.07.2024 Salı 18:53

ANLAMLI BİR ETKİNLİK

Kırıkkale Bisiklet İl Temsilciliği, İsrail’in Filistin’in Gazze bölgesinde yaptığı insanlık dışı katliama tepki göstermek amacıyla 10 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelecek. İsrail’in Filistin halkına yönelik yaptığı saldırıya tepki göstermek amacıyla Kırıkkale Bisiklet İl Temsilciliği tarafından ‘Çocuklar Ölmesin’ adı altında yürüyüş ve bisiklet sürüşü gerçekleştirilecek.

 

 

BİSİKLET SÜRECEKLER

Kırıkkale Bisiklet İl Temsilciliği ve tertip komitesi Pınar Yıkılmaz, Dönüş Canbulat, Döne Ağrı

Sema Atlı, Tuğçe Atlı, Zafer Bal ve Bekir Atlı, 10 Temmuz Çarşamba günü akşam 19. 00’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan Filistin için ‘Çocuklar Ölmesin’ adı altında gerçekleştirilecek olan yürüyüş ve bisiklet sürüşüne davet etti. Kırıkkale Bisiklet İl Temsilcisi Pınar Yıkılmaz, “ Filistin için “Çocuklar Ölmesin “ sloganıyla bisiklet sürüşü ve halk yürüyüşüyle tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve derneklerle bir araya geleceğiz” dedi.

 

HERKES DAVET EDİLDİ

Yıkılmaz, “Tüm anneleri ve halkımızı davet ediyoruz. İnananlar kardeştir, düsturuyla birlik beraberlik içinde yapacağımız bu yürüyüş ve sürüş etkinliğine İlimizin ve ilçelerimizin kıymetli sivil toplum örgütlerini derneklerini, tüm hemşehrilerimizi, aileleri, bilhassa hanımefendileri beyefendileri gençlerimizi davet ediyoruz. Bisikletini kap gel, çocuklarımızın geleceği için sende adım at. Sende katıl. Bu bir tepki bu bir iman meselesidir” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir