En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Filistin mesajı verildi

Kırıkkale'de ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, İsrail ve ABD'yi protesto etti. Çocuklar ise Filistin'deki zulmü çizdikleri resimlerle anlatıp, savaşa "dur" mesajı verdi.
Bu haber 40 kere okunmuş. 06.10.2024 Pazar 19:03

ÇOCUKLARDAN MESAJ

Kırıkkale'de, Nur Camii avlusunda toplanan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla İsrail ve ABD'yi protesto etti. Öğle namazının ardından düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, yapılan dua ile devam etti. Diyanet-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Çiğdemtepe, bir basın açıklaması yaptı.

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Çiğdemtepe, Batılı emperyalist güçlerin İsrail aracılığıyla İslam ve Müslümanlara düşmanlık beslediğini belirterek, "Tarihin hiçbir döneminde ve dünyanın hiçbir yerinde katilin, soykırımcının bu kadar desteklendiği başka bir örnek yoktur" ifadelerini kullandı. Protestonun ardından Filistin'e Destek Platformu ve sivil toplum kuruluşları tarafından çocuklar için özel bir "Çiz" etkinliği düzenlendi. Çocuklar, Filistin'deki acıyı resimlerle anlatırken zulme dikkat çekti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir