En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Futbol turnuvası başladı

Kırıkkale’nin il oluşunun 30. Yılı münasebetiyle düzenlenen “ Valilik Kupası Futbol Turnuvası “ Vali Yunus Sezer’in başlama vuruşu ile başladı.
Bu haber 474 kere okunmuş. 02.08.2019 Cuma 18:38

Kırıkkale’nin il oluşunun 30. Yılı münasebetiyle düzenlenen “ Valilik Kupası Futbol Turnuvası “ Vali Yunus Sezer’in başlama vuruşu ile başladı. Fikret Karabudak Stadyumunda düzenlenen törende konuşan Vali Sezer, müsabakaların Kırıkkale’ye yakışır bir biçimde ve centilmenlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

 

 

TURNUVA DÜZENLENDİ

Sezer “Biz il olarak genç bir iliz ama medeniyet tarihi olarak, insan yapısının kökleri olarak çok büyük bir insan mirasına sahibiz bu topraklarda. Bunun yansımalarını işte karşımızda bulunan gençlerimiz var onlara baktığımız zaman görebiliyoruz. İnşallah spor Kırıkkale’de çok ileri seviyelere gelecek. Gençlerimizin boş vakitlerini iyi değerlendirmesini istiyoruz” dedi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Sezer ayrıca, turnuva maçlarının yapılacağı Fikret Karabudak Stadyumu’nun Kırıkkale’nin tarihi ile var olan bir stadyum olduğunu ve bu stadyumu da Kırıkkale’ye yakışır bir hale getirebilmek için çalışma başlattıkları müjdesini verdi. Konuşmasının ardından Kırıkkale'nin İl oluşunun 30. Yılı münasebetiyle düzenlenen 30. Yıl Valilik Kupası Futbol Turnuvasına katılan takımlara malzeme dağıtımı yapan Vali Sezer, turnuvanın açılış maçı olan 80'ler Spor Kulübü ile Işıklar Gençlik Kulübü arasında oynan maçın başlama vuruşunu yaptı.8 grupta 41 takımın katıldığı turnuvaya 820 sporcu katılacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir