En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gala gecesi yapıldı

Kültürel Araştırma ve Projelendirme Derneği (KAP-DER) tarafından organize edilen, Kırıkkale’nin 3 büyük değerinin işlendiği ‘Gala Gecesi’ izleyenlerden tam not aldı.
Bu haber 98 kere okunmuş. 12.05.2024 Pazar 19:15

ETKİNLİK YAPILDI

Kırıkkale’nin tarihi, kültürel ve diğer değerlerinin yeniden canlandırılması amacıyla çalışma gerçekleştiren Kültürel Araştırma ve Projelendirme Derneği (KAP-DER), önemli bir Gala Gecesine imza attı. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde düzenlene gecede, Kırıkkale’nin kültürel miras değerleri ön plana çıktı. Gecede konuşma yapan Dernek Başkanı Haydar Bakır; “Şehrimizin 3 büyük değeri olan Rahmi Pehlivanlı, Hüseyin Kahya Hiçyılmaz ve Hacı Taşan’ı vurguladığımız ön gösterim gecemizde bizleri yalnız bırakmayan il protokolümüze ve halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

GALA GECESİ YAPILDI

Bakır, “Bundan sonraki süreçte Kırıkkale’mize bu şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu konuda yönetim kurulumuz ile yaptığımız istişareler neticesinde çok kısa süre içerisinde sizlere birbirinden güzel sürprizlerimiz olacak” ifadesinde bulundu. Gala gecesine, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Ceylan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdoğan Çakmak, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir