En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Geleneği yaşattılar

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı yine örnek ve dikkat çekici bir harekete imza attı.
Bu haber 242 kere okunmuş. 16.05.2022 Pazartesi 19:51

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı yine örnek ve dikkat çekici bir harekete imza attı. 19 Mayıs törenleri için Samsun’dan gelen Türk Bayrağı’nı Çorum İl Teşkilatı’ndan alan İyi Partililer, Ankara’ya ulaştırılmak üzere Ankara İl Teşkilatı’na teslim etti.

 

 

GELENEĞİ YAŞATTILAR

19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Gençlik Bayramı yaklaşırken, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen bir tören bu yıl İyi Parti Gençlik Teşkilatı tarafından yapıldı. Birkaç yıl önce kaldırılan geleneği İyi Partili gençler yaşatmaya başladı ve kamuoyundan da büyük takdir aldı. Her yıl 19 Mayıs dolayısıyla Samsun’dan yola çıkan Türk Bayrağı il il dolaşarak Ankara’ya teslim ediliyor ve bu amaçla her ilde bayrak için devir teslim törenleri yapılıyordu. AK Parti ile gereksiz görüldüğü için kaldırılan geleneği yaşatan İyi Partili gençler bunu devam ettirecek gibi görünüyor.

 

MEYDANDA TÖREN YAPILDI

Bu yıl İyi Parti Gençlik Kolları tarafından Samsun’dan yıla çıkarılan Türk Bayrağı, Kırıkkale’de İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen başkanlığındaki gençler tarafından Çorum İl Teşkilatı’ndan teslim alındı ve Ankara’ya ulaştırılmak üzere Ankara İyi Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na törenle teslim edildi. Bu amaçla törenler düzenlendi. Meydanda hem bir tören yapıldı ve hem de günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi. Bayrak devir-teslim törenine İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık da katıldı.

 

GÖZLERİMİZİ YAŞARTTILAR

Meydandaki Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen tören ve etkinlikle ilgili açıklamada, “Kırıkkale İl Teşkilatı olarak Samsun'dan yola çıkan Türk Bayrağını Anıtkabir’e ulaştırmak üzere Çorum İl Teşkilatından teslim alarak Elmadağ İlçesinde Ankara İl Teşkilatına teslim ettik” bilgisi paylaşıldı. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Yıllardır devam edegelen ve birkaç yıl önce kaldırılan bu anlamı çok büyük geleneği yaşatan partili gençlerimize teşekkür ediyor, onları alınlarından öpüyorum. İşte bu gençler bizim geleceğimizdir. Gözlerimizi yaşarttılar, bizi çok duygulandırdılar. Onlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

UMUT OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Törenle ilgili bilgi veren İyi Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanı Furkan Özen, Atatürk’ün gençlere yönelik sözleri ile konuya dikkat çekti ve “Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir. Samsun İl Teşkilatından Yola çıkan TÜRK BAYRAĞINI, Çorum İl Teşkilatından Alarak Ankara il teşkilatına teslim ettik” dedi. Özen, 19 Mayıs günü Ankara ve Samsun’da gerçekleştirilecek olan törenlere de geniş katılımlı olarak iştirak edeceklerini ve gençlerin gelecek için umut olduğunu bir kere daha gösterme fırsatı bulacaklarını söyleyerek, “Biz gençler sizler için umut olmayı sürdüreceğiz. Gençlere güvenmeye devam edin. Gelecek Atatürk’ün izinde ilerleyen gençlerdedir. Umudunuzu yitirmeyin” dedi.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Meydandaki törende günün hatırası için fotoğraf çektirildi ve Bayrağımız Ankara’ya gönderilmek üzere yola çıktı. Sosyal medyada törenle ilgili paylaşımlar büyük ilgi gördü. Bir çok kişi tören için İyi Parti Teşkilatı ve İyi Partili gençlere teşekkür eden duygusal mesajlar yazdı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir