En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gençler İyi Parti’de

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı dikkat çeken törenler ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Bu kez de gençlerden büyük bir kitlenin katılım töreni ile parti dikkatleri üzerine çekti.
Bu haber 197 kere okunmuş. 04.07.2022 Pazartesi 21:16

GENÇLERDEN KATILIM

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı dikkat çeken törenler ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Bu kez de gençlerden büyük bir kitlenin katılım töreni ile parti dikkatleri üzerine çekti. İyi Parti İl Başkanlığında gençlerin katılım töreni vardı. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık partiye katılan gençlere rozet taktı ve tebriklerini iletti. Gençlerle sohbet eden Başkan Altınışık, gençlere partiyi ve parti projelerini de anlattı. Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen’i de tebrik eden Başkan Altınışık, teşekkürlerini de iletti. Parti gençlerin katılımı ile adeta gövde gösterisi de yaptı.

 

KATILIM AÇIKLAMASI

Partiden gençlerin katılımı ile ilgili törenle ilgili olarak, “Kırıkkale Gençliği'nin tercihi İYİ Parti. Bugün Kırıkkale Gençlerimizle bir araya gelerek, ülkemizin ve milletimizin yarınları için Partimizi ve Parti Projelerimizi tanıttık. İYİ Gençlik'e yeni katılımlar sürerken, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Furkan Serhat Özen İYİ Gençlik Teşkilatı'nın giderek daha fazla ilgi gördüğünü ve katılımların yoğun olacağını belirtti. Gençlerle buluşmamıza vesile olan başta İl Yönetimimizden Sn. Seylan Ulusu’ya, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Furkan Serhat Özen’e ve Gençlik Kolları Yönetimimizden Sn. Hüseyin Atal’a teşekkür ediyoruz” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir