En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Genel merkez çıkarması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse...
Bu haber 234 kere okunmuş. 13.04.2022 Çarsamba 19:04

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse ve Karadeniz Bölgesinden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı Kırıkkale İl Başkanlığında bir araya geldi.

 

 

TOPLANTI YAPILDI

Ziyarete Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl ve Belde Belediye Başkanları ve partiler katıldı. Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan yaptığı açıklamasında "Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir, İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa Köse ve Karadeniz Bölgesinden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Muhammed Avcı ile 3 kademe İl Başkanları Toplantısı vesilesiyle İl Başkanlığımızda bir araya geldik. Belediye Başkanlarımız ve 3 Kademe İlçe Başkanlarımız ile teşkilat ve saha çalışmalarımızı değerlendirdik. Mahalle Başkanımız Mustafa İşler'in iftar sofrasına misafir olduk. Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkan Yardımcılarımıza şehrimize ve teşkilatımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir