En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gereken yapılacak

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve parti yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Bu haber 322 kere okunmuş. 20.03.2022 Pazar 09:06

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve parti yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündemi değerlendiren Kuzucu, “Kırıkkale’de tüm vatandaşlarımızın bir tek oyunun heba olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuyla ilgili seçim güvenliğini tüm arkadaşlarımızla beraber yapacağız” dedi.

 

 

BİR ARAYA GELDİLER

Siyasi parti çalışmaları kapsamında İYİ Parti Merkez ilçe başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve parti yönetimi, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kuzucu, "Dün, yani 18 Mart, muhteşem tarihimizin, destansı bir durağı olan, Çanakkale Zaferimizin yıldönümü. Çanakkale bir ruhtur. Birliğin, dirliğin, inanmışlığın, kahramanlığın, bağımsızlığın vücut bulduğu bir ruhtur. Çünkü, Kurtuluş Savaşımızın tohumları, Çanakkale’de ekilmiştir. Çünkü, tarihin akışını değiştirecek bir kahramanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Türk Milleti’ne, Çanakkale armağan etmiştir. Çünkü, Çanakkale, Cumhuriyetimize giden yolda döşenen ilk taştır. İYİ partililer olarak hep söylediğimiz gibi, medeniyet yolunun taşlarını yalnızca cesurlar döşer. Ve Çanakkale; işte o cesaretin ta kendisidir” dedi.

 

GENÇLER ÜMİDİNİ KESTİ

Kuzucu, "Ülkemiz şu anda ekonomik, sosyal, siyasi ve hukuki olarak inanıyorum ki tarihteki en ağır şartların yaşandığı günlerden geçmektedir. Özellikle ekonomik olarak savaş koşullarının olduğu günlerden bile zor günleri yaşadığımız hepimizin malumudur. Yeni yılda maşlara yapılan zamlar daha maaşı almadan erimiş adeta ülkemiz bir fakirler ve dar gelirliler ülkesi durumuna gelmiştir. İşsizler ordusu çoğalmış insanlar ve gençler gelecekten ümidini kesmiş ne yapacaklarını bilmez şekilde yaşamaktadırlar.

 

NE GEREKİYORSA YAPILACAK

Siyasal iktidar yirmi yılın sonunda artık insanlar için ümit olmaktan çıkmış, bu iktidarın ülkemize ve insanımıza artık bir gelecek vaat etmediği toplumumuzun birçok kesimi tarafından anlaşılmıştır. İyi partimiz Cesurlar Hareketi ülkemiz ve insanlarımız için büyük bir umut olmuş her gün üye sayımız artarak en çok tercih edilen en çok istenen bir parti durumuna gelmiştir. Seçimin güvenli bir ortamda yapılması için tüm çalışmaları şimdiden başlatmış durumdayız. Kırıkkale’de tüm vatandaşlarımızın bir tek oyunun heba olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuyla ilgili seçim güvenliğini tüm arkadaşlarımızla beraber yapacağız.

 

BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

Merkez ilçe Başkanı olarak atandığımda iki yüz civarında olan üye sayımız, şu anda üç binin üzerine çıkarmış durumdayız. 2022 yılı Ocak ayı itibariyle Nüfus oranına göre Türkiye dördüncüsü olduk. Hedefimiz bu yıl sonu itibarıyla Türkiye birincisi olmaktır. Bu gayretle ilk seçimlerde arkadaşlarımızla beraber İyi Partimizi hem ülkemizde hem de ilimizde birinci parti yapacağız. İktidarın yirmi yıldır iş bilmez, kanun tanımaz yönetim anlayışıyla adeta halkımız açlığa mahkûm edilmiş tüm dar gelirliler ve çalışanlarımız hayatlarının en büyük ekonomik buhranını yaşamaktadırlar. Halk büyük geçim sıkıntısı içinde ne yapacağını bilmemekte yarınlardan, çocuklarının ve torunlarının geleceğinden büyük endişe duymaktadırlar. Her tarafı denizlerle çevrili, büyük ovaları ve akarsularıyla yokluğu ve kıtlığı yaşamalarına bir anlam verememektedirler.

 

KAPILAR YÜZÜNE KAPANIYOR

Gıda ve tarım ürünlerinde yirmi yıl önce kendi kendine yeten ülkeyken iktidarın yanlış tarım ve hayvancılık politikasıyla adeta her konuda dışa bağımlı bir duruma getirmiştir. Tek adam yönetiminde getirdiği beceriksiz yönetim sistemiyle en beceriksiz tarım bakanı ve yönetimlerini görmüşüzdür. Elektriğe ve doğalgaza, kömüre gelen anlamsız zamlarla sanayinin bacaları tütmez, tarımda makineler işlemez duruma gelmiştir. Adeta ülke bilinmez ve öngörülemez bir geleceğe adım adım sürüklenmektedir. Bunun da tek sorumlusu şu andaki iktidarın ülkeyi liyakatli kişilerle değil de, kendi değirmenine su taşıyan liyakatsiz kişilerle yönetmesidir.''Eğer iktidara yakınsan veya hükümette dayıların varsa her konuda kapılar arkasına kadar açılıyor, tüm işlerin bir çırpıda çözülürken eğer başka siyasi görüşte olduğunu görürler ve sezerlerse tüm kapılar yüzüne kapanıyor.

 

HUKUKA İNANÇ AZALDI

Basının bağımsız ve özgür olmaması ise ülkede olup bitenlerin anlaşılmasında büyük zorluklar yaşanmaktadır. Üç beş özgür ve korkusuz yayın yapan kuruluşlarda büyük baskı altında adeta hükümet tarafından susturulmaya çalışılarak ülkede olup bitenlerden halkın doğru bilgi almaları engellenmeye çalışılmaktadır. Hangi kanalı açsan tek adam yönetimini alkışlayıp, yere göğe sığdırmamasından adeta insanlarda gına getirmiş, taraflı yayınları birçok vatandaşımız izlemez duruma gelmiştir. Ülkemizde hukuk adeta katledilmiş haklıların hukuku değil, üstünlerin hukuku durumuna geldiğinden insanlarımızın ve dünyanın ülkemizdeki hukukun üstünlüğüne inanmaları iyice azalmıştır.

 

DOKTORLARA DESTEK

Gençlerimizin üniversiteyi bitirmeleri bir dert, bitirmemeleri bir dert durumuna gelmiştir. İşsiz üniversiteli gençler yarınlardan ve iş bulmadan ümidini kesmiş, yurt dışına çıkmanın hesabını yapmaktadırlar. İşsiz üniversiteleriler ülkemizde çoğalmış sokaklar, kahveler işsiz gençlerle dolup taşmaktadır. Iraklı, Suriyeli ve Afganlılardan başka kimse iş bulamaz duruma gelmişlerdir. Türk gençleri işsiz dururken bu kadar Suriyeli bu kadar Iraklı Afganlı seviciliğine bir anlam verilememektedir. Doktorlara “parayı beğenmiyorsanız istediğiniz yerlere gidin” denmesiyle de hükümetin gençlerin iş arama isteklerine gönlündeki cevabı vermiş oldu.

 

MKE’NİN DURUMU

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde vekillerin kanun yapmadan başka bir görevleri kalmamıştır. Bu sistemde dışarıdan atanan bakanlar da vekilleri muhatap almamaktadırlar. Bu sebeple meclisteki milletvekillerinin birçoğu mecliste yetkisizce oturmaktan rahatsız olduklarını zaman zaman dile getirmekteler. İktidar ve küçük ortağının iki Milletvekili Kırıkkale için bir şeyler yapamadığı gibi destekledikleri kanun ile Kırıkkale’nin kuruluşuna vesile olan şehrimizin ve ülkemizin önemli bir markası olan MKEK’nu özerkleştirilmek sureti ile iki bin civarında çalışanının başka şehirlere tayin istemesi sebebi ile Kırıkkale hem nüfus kaybetmiş hem de önemli bir ekonomik girdiden mahrum kalmıştır. Açıkçası tek adam yönetimi insanımızın kimyasına uygun olmadığı anlaşılmıştır. İnşallah iyi partinin iktidarında iyileştirilmiş Parlamenter sistemin gelmesiyle halkımızın yönetime karıştığı günler gelecektir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir