En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Görevden alındılar!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayraktar ve İl Sağlık Müdürü Feramiş ender Güngüneş ani bir kararla görevden alındı.
Bu haber 986 kere okunmuş. 02.07.2018 Pazartesi 18:40

BAŞSAVCI ALINDI

Kırıkkale bürokrasisinde flaş gelişme yaşandı. Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayraktar ve İl Sağlık Müdürü Feramiş ender Güngüneş ani bir kararla görevlerinden alındılar. HAKİMLER ve ve Savcılar Kurulu (HSK) Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar'ı görevden alarak Ankara Cumhuriyet Savcılığına atadı. Kurul, Bayrakdar'ın Kırıkkale Başsavcılığı görevinden alınarak, Ankara Cumhuriyet Savcılığına atanmasına karar verdi. Bayrakdar'ın yerine, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz getirildi. Ayaz'dan boşalan Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına, daha sonra atama yapılacağı öğrenildi.

 

İKİ HEKİM ALINDI

Bu arada Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Feramiş ender Güngüneş de ani bir kararla görevden alındı. Yerine ise atama bilgisi gelmedi. Güngüneş’ten boşalan görevin şimdilik vekaleten yürütüleceği öğrenildi. Bununla beraber Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça’nın da görevden alındığı ileri sürüldü. Akça’nın yerine de şimdilik atama yapılmadı. Bu görev de şimdilik vekaleten yürütülecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir