En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Görkemli düğün töreni

Kırıkkale'nin tanınan ve sevilen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirden Şeref Akbal'ın biricik kızı Merve Akbal ile Kızkapan ailesinin değerli oğulları Osman Kızkapan dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.
Bu haber 577 kere okunmuş. 05.08.2019 Pazartesi 21:27

YÜKSEK KATILIM OLDU

Düğünde Şeref Akbal'ın eşi Sezer Akbal ve damadın annesi Hatice ve babası Mustafa'nın mutlulukları görmeğe değerdi. Düğünün kına gecesi Çınar Kafe (Engelsiz Kafe'de) yapıldı. Burada aileler gönüllerince eğlendiler. Düğün ise ertesi gün Taç Mahal Düğün Salonu'nda gerçekleşti.  Kına gecesine ve düğüne Kırıkkale’nin tanınmış iş adamları ve siyasiler katıldı. Çiftin birbirleri için ömür boyu evet dediği bu önemli geceye de yüzlerce vatandaş katıldı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Taç Mahal Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğüne, çok sayıda bürokrat, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, spor camiası, iş dünyası, şehir içinden ve şehir dışından çok sayıda davetli katıldı. Düğüne adeta siyasetçi ve bürokrat akını olurken, davetlileri kapıda  her iki ailenin bireyleri karşıladı.  Düğün töreni ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Düğünde çiçeği burnunda genç çift dans müziği eşlinde piste çıktı. Ardından ise çifte oyun havası eşliğinde oyun oynatılıp, halaylar çektirildi. Çiftin mutluluklarına şahit olan davetliler ise çifti dans ederken ve oyun oynarken yalnız bırakmadılar. Kına gecesi ve düğünde Merve ve Osman, çifti gönüllerince eğlendiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ardından genç çift düğüne gelen misafirler ile birlikte oyun oynadılar.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir