En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Görkemli düğün töreni

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Mustafa Gökdemir’in oğlu ve İl Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet ile İbrahim Serçe’nin kızı Hatice, düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdi.
Bu haber 517 kere okunmuş. 19.08.2019 Pazartesi 15:33

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Doğa Düğün Salonunda düzenlenen tören, gelenek ve kültüre yönelik renkli bir atmosferin yaşanmasına da sahne oldu. Birbirinden güzel anların oluştuğu düğünde, genç çiftler ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar. Düğüne katılan bürokrasi, siyası, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum il müdürleri, esnaf ve iş adamları, Kırıkkale’den, Kırşehir’den, Ankara’dan ve çeşitli bölgelerden katılan aile yakınları, eş ve dostları Gökdemir ve Serçe ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.  Sevenlerinin ve dostlarının bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı düğün töreninde, her iki ailede misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz temennisinde bulundular.

 

NİKAH ŞAHİDİ OLDULAR

Düğün töreninde genç çiftin nikâh şahitliğini, Vali Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin 9.08.2019 Gökdemir ve Serçe ailelerinin mutlu günü www.ilgazetesi.com.tr/gokdemir-ve-serce-ailelerinin-mutlu-gunu-276107h.htm 4/6 yaparken, nikâhı ise Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Kıyılan nikâh sonrası şahitler genç çiftin ömür boyu sürecek mutluluğuna şahitlik ettiklerini bir kez daha beyan ettiler. Daha sonra Vali Yunus Sezer, genç çifte evlilik cüzdanını takdim etti.

 

BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR

Nikah töreninin ardından Hatice ve Ahmet çiftine mutluluklar dileyen Vali Yunus Sezer, genç çiftin bir ömür boyu huzurlu ve mutlu olması temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, genç çifte aralarına kimseyi almamalarını, ailelerini ise başlarının tacı olarak görmeleri tavsiyesinde bulundu. Nikah şahitliği yapan protokolün yanı sıra düğün törenine, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Pastacılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda davetli ve Gökdemir ve Serçe ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Kıyılan nikâhın ardından genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunularak, günün anısına her iki aile genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.  Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Gökdemir ve Serçe ailelerini yalnız bırakmadı. Yöresel müzikler eşliğinde davetliler, genç çiftle birlikte doyasıya eğlendi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir