En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Haksız kazanç yok

Kırıkkale Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü tarafından, Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline Haksız fiyat artışı ve fiyat etiketi yönetmeliği ile ilgili eğitim semineri verildi.
Bu haber 213 kere okunmuş. 19.11.2021 Cuma 18:19

TOPLANTI YAPTILAR

Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine Zabıta Müdürü Koray Aslan, Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner ve Zabıta personeli katıldı. Düzenlenen seminerde bir konuşma gerçekleştiren Ticaret İl Müdürü Çetiner, Kırıkkale’de tüm marketlerde fiyat artış denetimi yapıldığını ve bundan sonraki süreçte de bu denetimlerin devam ettiğini belirtti. Çetiner yaptığı açıklamanın devamında, Kırıkkale’de haksız kazanç elde etmek isteyen hiçbir esnafın olmadığını belirtti.

 

MÜSAADE EDİLMEYECEK

Zabıta Müdürü Koray Aslan ise, Belediye Zabıta personelinin her zaman sahada olduğunu belirterek, ‘Şehrimizde alış verişin yoğun olduğu bölgelerde Zabıta personelimiz denetimlerine ve fiyat karşılaştırmalarına devam ediyor. Bu konuda Ticaret İl Müdürlüğü ile kontak halinde çalışarak, haksız kazanca asla müsaade etmeyeceğiz. Bugün bu konuda da eğitim semineri düzenleyen, haksız kazanç ve fiyat etiketi konusunda neler yapılabileceğini geliştiriyoruz’ dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir