En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hastanede inceleme

Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, bünyesinde Yüksek İhtisas Hastanesi Semt Polikliniği, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binasının bulunduğu Sağlık Kompleksinde incelemelerde bulundul
Bu haber 581 kere okunmuş. 20.08.2019 Salı 16:52

İNCELEMEDE BULUNDULAR

Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can ve İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara’yı Semt Polikliniği girişinde İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ve müdürlüğe bağlı sağlık tesisi yöneticileri karşıladı. Semt Polikliniği ile ziyaretine başlayan Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundular. Semt Polikliniğinde bulunan yeni cihazlar hakkında yetkililerden bilgiler alan Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can, sağlık hizmetinin halkın kolay ulaşabileceği bir noktada bulunmasının önemli olduğunu, bu kapsamda Semt Polikliniğinin ilerleyen günlerde daha çok hasta kabul edebileceğini ifade etti.

 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara’nın bir sonraki ziyareti ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu. Burada bulunan ve tamamı yenilenen üniteleri inceledikten sonra hastaların talep ve isteklerini yerinde dinleyerek çözüme kavuşturdular. Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara son olarak İl Sağlık Müdürlüğü yeni hizmet binasına geçerek İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir