En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Havuz sistemi tanıtıldı

Okul/kurumlarda görev yapan yöneticilere ve öğretmenlere yönelik, KOP Projeleri Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Bu haber 302 kere okunmuş. 17.01.2020 Cuma 08:42

Okul/kurumlarda görev yapan yöneticilere ve öğretmenlere yönelik, KOP Projeleri Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının başlattığı "KOP Havuz Sistemi" Kırıkkale’de tanıtıldı.

 

TANITIM YAPILDI

Valilik Konferans Salonunda yapılan tanıtımda konuşan KOP İdaresi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur, bölgenin gelişen ve değişen ekonomik yapısı göz önünde bulundurulduğunda her ne kadar tarım, sulama ve hayvancılık projeleri ön plana çıksa da idare olarak sosyal sektörlerde beşeri sermayeye dokunan katma değeri yüksek faaliyetlere de büyük önem verdiklerini ifade etti.

 

FİNANSMAN SAĞLANACAK

Kamu kurum ve kuruluşlarının 2020 Yılı Mali Destek Programına yönelik proje tekliflerini sunabilmeleri için proje.kop.gov.tr adresi üzerinden KOP Proje Havuzu Sistemini oluşturduklarına değinen Tongur, şunları kaydetti: "Bölgemizdeki kamu kurum ve kuruluşları, bölgenin öncelikleri doğrultusunda, sürdürülebilirlik esasına dayalı, yenilikçi, katma değeri artırıcı, sosyal etkisi olan proje tekliflerini bu sistem üzerinden online olarak bizlere sunacak. Başvurular başladı ve 2 Mart 2020 tarihine kadar alınmaya devam edilecek. Havuzda toplanacak projeler arasında yapılacak değerlendirme sonucunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenmeye uygun bulunan projelere 20 bin lira ile 3 milyon lira arasında finansman desteği sağlanacak." dedi.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, geçen yıl KOP projelerinden istifade eden en başarılı illerden bir tanesinin Kırıkkale olduğunu söyleyerek “Umarım 2020 yılı 2019 yılından daha iyi olur, daha fazla projeler elde ederiz." temennilerinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir