En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hedeflere ilerliyoruz

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından 81 ilde ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ temasıyla organize edilen Teşkilat Akademisi hafta sonunda Kırıkkale’de gerçekleştirildi.
Bu haber 227 kere okunmuş. 14.11.2021 Pazar 16:36

KAHRAMAN SENSİN

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından 81 ilde ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ temasıyla organize edilen Teşkilat Akademisi hafta sonunda Kırıkkale’de gerçekleştirildi. İki gün süren eğitim programına parti teşkilatının çeşitli kademelerinden panelistler ve teşkilat üyeleri katıldı. Programında teşkilat üyelerine çeşitli konularda eğitimler verildi.  Tac Mahal Balo ve Kongre Salonunda gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi Eğitim Programına Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, MKYK Üyeleri Ahmet Gündoğdu ve Mücahit Yanılmaz,  Koordinatör Milletvekili Hikmet Ayar, Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Gazeteci Zafer Şahin, İsmail Halis, Selim Cerrah, Abdullah Uzun,  Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Tarkan Zengin, Dursun Ali Erzincanlı, İlçe Belediye Başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

İKİ GÜN DEVAM ETTİ

2 gün devam eden Teşkilat Akademisi Eğitim Programında panelistler tarafından ‘AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve lider, Siyasal İletişim ve Yeni Medya, Savunma Sanayi Teknoloji ve Ulaştırma, Motivasyon, Eğitim, Sağlık, Sosyal Politikalar, Etkili İletişim, Teşkilatın El Kitabı, Reformcu AK Belediyecilik, Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye ve AK Değerler konularında eğitimler verildi.  Teşkilat Akademisi ile katılımcıların yeni ufuklar açtığını ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “İnsanlarla buluşmak, insanlara hitap etmek ve insanları kazanmak kolay bir şey değil. Birbirinden değerli panelistlerimiz bizlere çok değerli bilgiler aktardılar.

 

DEVLETİN DURUŞU ÖNEMLİ

Toplantıda konuşan Hayati Yazıcı,  “Aziz milletimizin en büyük kazanımı Cumhuriyetimizin 100. yılını 2023'ü hedefleyen, İstanbul'un fethinin 600'üncü yılı 2053 ve Türklerin Anadolu'ya ayak basışının bininci yılı 2071 hedef gösteren siyaset tarzı. Bir de savruk, yolunu şaşırmış bir siyaset tarzı icra edenler var, bu da muhalefet. Savruk ve yörüngesini şaşırmış. Tezkere iş olsun diye gelmedi Meclis'e. Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkenin güvenliği, esenliği için yanı başımızda 'oldu, bitti' yapmak isteyenlere karşı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin  duruşunu göstermek, huzur ve sükunu tevdi etmek amacıyla istenen yetkiye karşı birisi “evet” dersen diğeri “hayır” diyor. Terörle irtibatlı, iltisaklı olan parti ile ilişkileri konusunda birisi “şöyle” diyor, birisi “böyle” diyor” ifadelerini kullandı.

 

İYİ PARTİ TEPKİSİ

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınını söylediği sözlere ilişkin de Hayati Yazıcı, "Değil şehit yakınına, hiçbir insana söylenmeyecek sözler ağza aldı. Doğru değil. Onu biz ağzımıza alamayız. Yine onlardan en büyüğü olan kişi Türkiye'nin vizyoner projelerinden Kanal İstanbul'la alakalı yabancı ülke büyükelçilerine mektup yazma zilletini gösteren bir davranış sergiliyor. Bu savrulmak ve yörüngesini şaşırmaktır. Biz bunlara bakmayacağız, yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bizim siyasetimiz millet içindir. Milletin hukukunu korumak, millete hizmet etmek, vatandaşımızın her nerede olursa olsun onun önündeki sosyoekonomik engellerini kaldırmak, sofrasındaki ekmeği büyütmek, hayatını kolaylaştırmak için durmadan koşacağız. Durmak yok, yola devam edeceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir