En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hemşirelere özel kutlama

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi, Hemşireler Günü dolayısıyla hastanede görev yapan hemşirelere karanfil vererek bu özel günlerini kutladı.
Bu haber 568 kere okunmuş. 15.05.2019 Çarsamba 13:55

ANLAMLI KUTLAMA

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi Hemşireler Günü’nü kendi bünyesinde gerçekleştirdiği bir etkinlikle kutladı. Hastane yönetimi tarafından kurumda görev yapan hemşir ve hemşireler tek tek çalıştıkları servislerde ziyaret edilerek çiçek verildi. Hastane Başhekimi Dr. Bayram Işık, Hastane Müdürü Özlem Öztürk Çelebi, Başhemşire Hatice Bayraktar ve Başhemşire Yardımcısı Fatma Pehlivanlı tüm hemşirelerin bu özel günün çiçek vererek kutladı ve tebrik etti.

 

TEBRİK ETTİLER

Başhekim Bayram Işık, Başhemşire Hatice Bayraktar ve Başhemşire Yardımcısı Fatma Pehlivanlı’yı tebrik etti. Daha sonra hastanede görev yapan Hemşir ve Hemşirelere Hastane Müdiresi Özlem Öztürk Çelebi, Başhemşire Hatice Bayraktar ve Başhemşire Yardımcısı Fatma Pehlivanlı birer adet karanfil verildi. Personeli tebrik eden ve çalışma hayatında başarılar dileyen hastane yönetimi, bu güzel güne ortak olmanın mutluluğunu da yaşadı. Personel de bu güzel gün ve hediye için teşekkür etti. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir