En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Herkese teşekkür etti

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, önceki gün gerçekleştirilen istişare toplantısına gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.
Bu haber 226 kere okunmuş. 04.04.2022 Pazartesi 19:54

İLGİ ÇOK YÜKSEK OLDU

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, önceki gün gerçekleştirilen istişare toplantısına gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti. Başkan Tekin, ilçedeki Osmanlı Kasrı’nda ilçe sakinlerini bir araya getiren bir toplantı gerçekleştirdi. Katılımın bir hayli yüksek olduğu toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Tekin, toplantıya katılanlarla da bir çok konuda istişarede bulunarak görüş alışverişi yaptı.

 

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantı büyük ilgi görürken, sosyal medyada son derece olumlu paylaşımların yer aldığı gözlendi. Toplantıya katılım ve gösterilen ilgiye teşekkür açıklamasında bulunan Başkan Tekin, “Bahşılı Belediyesi 1. İstişare Toplantısını İlçemizde oturan her soy isimden ikişer kişi davet etmek üzere yaklaşık 200 kişi ile gerçekleştirdik, çok faydalı bir görüşme oldu, zaman ayırıp davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ederim” dedi. Başkan Tekin, toplantı sonrasında kendilerine iletilen mesajlar ve iletilecek olan önerilerle ilgili de çalışmalar yapılacağını duyurdu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir