En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hizmete devam

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen parti binasında basın toplantısı düzenledi ve seçim sonuçlarını değerlendirdi.
Bu haber 751 kere okunmuş. 28.06.2018 Perşembe 16:31

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Milletvekili seçilen Ramazan Can, milletvekili adayları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililerle birlikte seçimin ardından basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kırıkkale'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye genelinde en yüksek destek veren iller arasında yer aldığına işaret eden Başkan Dağdelen, bunun kendilerini sevindirdiğini söyledi. Parlamento seçimlerinde de vatandaşların takdirine saygı duyduklarını belirten Başkan Dağdelen, sonuçlardan ders çıkarılması gerekiyorsa çıkaracaklarını belirtti.

 

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İl Başkanı Dağdelen Cumhurbaşkanlığında Kırıkkale'nin Türkiye'de en yüksek oy oranlarından birisini verdiğine işaret ederek, yüzde 65'lik oy oranının Kırıkkale'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisinin, saygısının ve muhabbetinin bir göstergesi olduğunu belirtti. Milletvekilliğinde de vatandaşların tercihini saygıyla karşıladıklarını belirten Dağdelen, "Buradan çıkaracağımız dersleri, alacağımız mesajları almış olduk. AK Parti olarak bu ülkeye hizmet ettik. 16 yıl boyunca çok büyük hizmetler yaptık. Bundan sonra da güçlü bir şekilde Kırıkkale'ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI AÇIKLAMASI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine yönelik olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızı Türkiye'nin ilk başkanı olması noktasında da Kırıkkale en yüksek oylardan birisini vererek, Kırıkkaleli hemşehrilerimizin desteğiyle başkan yaptık" dedi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Dağdelen, burada yaptığı konuşmada, "El birliğiyle güzel bir çalışma yürüttük. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızı Türkiye'nin ilk başkanı olması noktasında da Kırıkkale en yüksek oylardan birisini vererek, Kırıkkaleli hemşehrilerimizin desteğiyle başkan yaptık, elhamdülillah. Yüzde 65'lik bir oy oranı Kırıkkale'nin Cumhurbaşkanımıza olan sevgisinin, muhabbetinin, samimiyetinin bir göstergesidir. Bununla birlikte aynı zamanda biliyorsunuz, bu seçimleri içerisinde milletvekilliği tercihinde de bulundu" diye konuştu.

 

YİNE HİZMET EDECEĞİZ

Kırıkkale halkının değerlendirmelerini saygıyla karşıladıklarını ifade eden Dağdelen şunları söyledi: "Buradan da çıkarmamız gereken dersleri de alacağımız mesajları da bununla birlikte almış olduk. Biliyorsunuz bu ittifaklı yeni seçim sistemi içerisinde yaklaşık 76 bin oyla bir milletvekili çıkartabildik. Eski sisteme göre 2 olurdu ama belki de 3 de çıkabilirdik. Böyle bir tercih gösterdi hemşehrilerimiz, bunu saygıyla karşılıyoruz. Şunu ifade etmek istiyoruz: Biz AK Parti olarak bu ülkeye hizmet ettik. Kırıkkale'ye de 16 yılda çok büyük hizmetler yaptık, gururla paylaştık. Bundan sonraki süreçte de milletvekillerimizle birlikte, belediye başkanlarımızla birlikte, teşkilatımızla birlikte güçlü bir şekilde Kırıkkale'ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha güçlü, daha samimi olarak gayret edeceğiz. Kırıkkale'de ki bütün sahayı dolaştık, girmediğimiz ev kalmadı, konuşmadığımız insan kalmadı, sohbet etmediğimiz insan kalmadı. Bizimde buradaki eksikliklerimiz varsa bu eksikliklerimizi gidererek daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde Kırıkkale'ye büyük hizmetleri yapacağız."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir