En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hizmeti ilgi görüyor

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in tahsis ettiği araçla ilçe sakinlerini hastanelere taşıma uygulaması büyük ilgi görüyor.
Bu haber 252 kere okunmuş. 14.02.2022 Pazartesi 18:11

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Kırıkkale Bahşılı Belediyesince 2019 yılında faaliyete geçirilen Hasta Taşıma Uygulaması’nda Bahşılı Belediyesince kendilerine özel tahsis edilen arabalarla hastanelere ulaşımlarını sağlayan ilçe sakinlerinden; Gül Kader Karagöz, Mehmet Yorgun, Ayşe ve Ceren Evirgen uygulama hakkında ki görüşlerini paylaştılar. Kırıkkale Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, göreve geldiği günlerde hayata geçirdiği, Hasta Taşıma Uygulaması ile yeterli maddi durumu olmayan ilçe sakinlerinin yardımına koştu. Bahşılı Belediyesi tarafından başlatılan Hasta Taşıma Uygulamasının amacı; maddi durumu yetersiz, hareket kabiliyeti sınırlı, bakıma muhtaç ilçe sakinlerinin il içerisinde ve il dışarısında hastane nakillerini gerçekleştirmek ve hastaların ikamet ettikleri yerlere geri getirmekti.

 

İLÇE SAKİNLERİ ANLATTI

Karagöz; ‘’Allah razı olsun, bizim maddi durumumuz yok, şehir dışına rahatça gidip gelebilme gibi bir durumumuz olmadığı için belediyemiz yardımcı oluyor… Başkanımızdan Allah razı olsun, onun sayesinde  kemoterapi gören çocuğumun iyileşmesi için biraz daha umutlu oluyoruz’’ dedi.Yorgun; ‘’Eşim hasta, kalp kapağı değişecek Başkanımız Recep Zafer Tekin’den Allah bin kere razı olsun, bizim hastaneye rahatça gidip gelmemizi sağladı’’diye konuştu.Ayşe Evirgen; ‘’Kızım 6 yaşında bir 9 yaşında bir, iki defa beyin ameliyatı geçirdi, ilkinde hapa bağımlı hale geldik, ikincisinde gözlerimizi kaybettik. Kızımın gözlerini açtırmak için birçok doktora başvurduk, sonunda bir doktor kök hücre tedavisi ile kızımın görebilme ihtimali olduğunu bize söyledi. Bizde araştırdık Kayseri Acıbadem Hastanesinde kızımı kök hücre tedavisi ile ameliyat ettirdik. Geçen sene Haziranın 17’sinde baba felç düştü,18’inde de kızımı  Kayseri’ye ameliyata götürdük. İkisi bir araya geldi sıkıntının… Çok şükür kızım %80 görebilme yetisine kavuştu, Allah razı olsun başkanımız çok yardımcı oldu, ne zaman gidiyoruz desek hiç ikiletmedi. Başkanımız Recep Zafer Tekin hayatta var oldukça onun arkasındayız, her türlü işimize kendi işi gibi koştu’’ diye konuştu.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Kırıkkale Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin; ‘’Hasta Taşıma Uygulamamız göreve geldiğim ilk günlerde ki saha araştırmalarımızda önemli bir ihtiyaç olduğu tarafımızca gözlemlendi. Halkımızı bir nebze sevindirmek, dertlerine ortak olmak bizim en büyük mutluluğumuzdur. Biz Bahşılı halkını hiç kendimizden ayrı görmedik, burada düşüncelerimiz farklı olsa bile her birimiz bir ailenin ferdiyiz. Hastalarımız 7/24 Bahşılı Belediyesi Whatsapp İhbar Hattımız üzerinden bize ulaşabilmektedirler. Buradan da  görevlerini titizlikle gerçekleştirip, gecesini gündüzüne takarak Bahşılı için çalışan belediye personelimize teşekkürlerimi bir borç bilirim’’ ifadelerini kullandı.

 

HİJYENE DİKKAT EDİLİYOR

Hasta nakli esnasında Bahşılı Belediyesi hasta nakil personeli, hem kendi sağlığı hem de hastanın sağlığı açısından gerekli tüm koruyucu önlemleri alarak hastanın naklini gerçekleştirmekte. Türkiye’de COVID-19   salgının görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden itibaren hasta nakil hizmetlerini aksatmayan Bahşılı  Belediyesi, tüm hijyen kurallarına dikkat ederek nakilleri gerçekleştirip, her hasta naklinin ardından nakil araçlarını temizletti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir