En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İBTAV ziyareti

Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı’nın, (İBTAV) büyük bilim insanımız Prof. Dr. Fuat Sezgin’i Türkiye’nin dört bir yanındaki ortaöğretim ve lise öğrencilere anlatmak ve tanıtmak amacıyla...
Bu haber 133 kere okunmuş. 02.10.2022 Pazar 14:37

Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı’nın, (İBTAV) büyük bilim insanımız Prof. Dr. Fuat Sezgin’i Türkiye’nin dört bir yanındaki ortaöğretim ve lise öğrencilere anlatmak ve tanıtmak amacıyla düzenlediği Prof. Dr. Fuat Sezgin ve İslam Bilim Tarihi Tanıtım Seminerleri kapsamında ilimize gelen İBTAV Yönetim Kurulu ve Akademik Kurul üyeleri Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti.

 

ZİYARETTE BULUNDULAR

Ziyarete  İBTAV Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mecit Çetinkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Akademik Kurul Üyeleri Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Prof. Dr. Mustafa Şahin,  Mihriban Ataş, Ayşegül Kutluca ve Sümeyye Baybara, Üniversite İslami İlimler Fakültesi Arş. Gör. Dr. Yunus Kocabıyık ile ANKAREF Firması Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Binici katıldı. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, İBTAV yönetimine İslam kültür ve medeniyetinin bilimsel ve teknolojik mirasının daha iyi anlaşılması için yaptığı çalışmalarda başarılar diledi.

 

VALİ HEDİYE VERDİ

İBTAV’ın çalışmaları hakkında Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’na bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, samimi temennileri dolayısıyla Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’na teşekkür ederek Prof. Dr. Fuat Sezgin’in 5 ciltlik “İslam’da  Bilim ve Teknik” adlı eseri ile Sitem Ateş’in “Gölgenin Ağırlığı” adlı eserini hediye ettiler.  Ziyaret, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun  misafirlerine Hacı Taşan’ın eserlerinin yer aldığı plak hediye etmesi ve toplu fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir