En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İkili protokol yapıldı

Kırıkkale Üniversitesi eğitim, strateji geliştirme, bilimsel ilişkileri geliştirmek ve ortak faaliyetler yapmak amacıyla Samsun Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı.
Bu haber 58 kere okunmuş. 30.06.2024 Pazar 18:44

PROTOKOL İMZALADILAR

Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen imza törenine Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcılar Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ile senato üyeleri katıldı. Samsun Üniversitesi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, iş birliği protokolünün her iki kurum adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

KATKI SAĞLAYACAK

Paydaşlara, bölgemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet sunmak ve mevcut sorunlara kapsamlı çözümler üretmek adına üniversiteler, kamu ve özel sektör kuruluşları ile ortak çalışmalar yapmanın önemine değinen Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a teşekkür ederek iş birliğinin faydalı ve verimli çıktıları olmasını diledi. Protokolün imzalanmasının ardından Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a Kırıkkale’nin tarihi eserlerinden olan Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini tablo hediye etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir