En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İkinci klinik açıldı

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi poliklinik ve hekim sayısını artırıyor. Hastanede ikinci Diş Kliniği açıldı ve hasta kabul etmeye başladı.
Bu haber 376 kere okunmuş. 18.04.2022 Pazartesi 20:17

HASTA KABUL EDİLİYOR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi poliklinik ve hekim sayısını artırıyor. Hastanede ikinci Diş Kliniği açıldı ve hasta kabul etmeye başladı. Hastanede ikinci Diş Hekimi olarak Tuğba Cengiz hasta kabul ediyor. İl genelinde sıklıkla talep edilen diş kliniği konusunda Yaşam Hastanesi bu talebi yerine getirmeyi sürdürüyor. Diş kliniğinde kanal tedavisi, kompozit dolgu,  estetik dolgu, diş çekimi, dolgu tamiri, gece plağı, zirikonyum, porselen diş yapımı, çocuk diş hekimliği, diş taşı temizliği, diş beyazlatma, sedayon işlemleri yapılabiliyor.

 

TALEBE CEVAP VERİLDİ

Hastanede göreve başlayan Diş Hekimi Tuğba Cengiz, Yaşam Hastanesi’nde bir çok uygulamayı yapabilecek donanıma sahip olduklarını söyledi ve herkesi beklediklerini belirtti. Diş Hekimi Cengiz, “Yaşam Hastanesi’nde ikinci Diş Kliniği açıldı ve hasta kabul etmeye başladık. Bir çok uygulamayı yapabilecek kapasitedeyiz. Herkesi sağlıklı dişler için bekliyoruz” dedi. Kırıkkalelilerin uzun zamandır talebine cevap vermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen hastane yönetimi de hasta kabul etmeye başlayan ikinci Diş Kliniği’nin Kırıkkale için iyi bir imkan olacağına işaret etti. Diş Kliniği için 0318 212 50 00'dan 1'i tuşlayarak kolayca randevu alınabileceği belirtildi.

 

TUĞBA CENGİZ KİMDİR?

Hastanede göreve başlayan Diş Hekimi Tuğba  Cengiz, 1993 Sakarya doğumlu. İlk öğretim ve liseyi Sakarya'da tamamladı. 2011’de Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazandı. 2016’da Gazi Diş Hekimliği Fakültesi’nden Temmuz ayında mezun oldu. 2016 Ağustos ayında muayenehane açtı. 2018  Ağustos ayında evlenip Kırıkkale’ye yerleşti. 2019 yılında bir poliklinikte çalıştı. Şu anda Yaşam Hastanesi’nde görev yapıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir