En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçe başkanlarıyla toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, aylık olağan ilçe başkanları toplantısını MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu başkanlığında gerçekleştirdi.
Bu haber 299 kere okunmuş. 04.06.2021 Cuma 14:12

TOPLANTI YAPILDI

Aylık olağan toplantılarını her ay bir İlçe başkanlığının misafirliğinde yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, bu ay ki olağan toplantısını Balışeyh İlçe Başkanlığında gerçekleştirdi. İl Başkanı Erdal Baloğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Balışeyh İlçe Başkanı Cengiz Delice, Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, Bahşılı İlçe Başkanı Mustafa Fak, Sulakyurt İlçe Başkanı Ali İhsan Erşan, Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın, Çelebi İlçe Başkanı Mehmet Kılıç, Karakeçili İlçe Başkanı Abdullah Akdeniz, Delice İlçe Başkanı Mehmet Duran Ekici ve Çerikli Belde Başkanı Mehmet Şavlı hazır bulundu.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Erdal Baloğlu, Covid-19 salgını nedeni ile bir süredir ayrı kaldığımız İlçe Başkanları ile gündemi değerlendirerek gelecek zamanlarda yapacağımız faaliyetlerimiz hakkında istişarelerde bulunduk ve ilçe halkımız ile bir araya geldik. Öncelikli beklentimiz Cenab-ı Allah'ın izni ile sağlıklı günlere bir an önce kavuşmaktır. Salgının yok edilmesi noktasında büyük gayret sarf eden vatandaşların en kısa sürede sağlıklı günlerle mükâfatlandırılacağından da hiç şüphemiz yoktur. Bizlerde her süreçte Milliyetçi Hareket Partisi olarak dava mücadelesini cennet kentimizin her köşesinde şevkle, heyecanla, inanmışlıkla ve birlik içinde ifa etmekteyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmeye devam ederek, her bir hemşehrimize el uzatmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle toplantımıza iştirak eden tüm ilçe başkanlarıma teşekkür ediyor, her bir vatandaşıma da saygı ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir