En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçe sorunları iletildi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve ilçe belediye başkanları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti.
Bu haber 58 kere okunmuş. 19.07.2024 Cuma 20:27

BAKANLA GÖRÜŞTÜLER

Milletvekili Kaplan, “Seçimden önce hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi, vaatlerimizin tamamını gerçekleştirebilmek, hemşehrilerimizi hakkettikleri hizmetlere kavuşturabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. İl Başkanımız Engin Pehlivanlı ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ettik. İlçelerimizin yol, asfalt, ekipman vb. İhtiyaçlarını ilettik. Bakanımıza misafirperverlikleri ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

HACILARIN TALEBİ

Kaplan, “Çelebi Belediyemizin sıcak asfalt talebini ilettik. Uygun bulundu bürokratlarına miktarı yönünde çalışılıp ihtiyaca göre belirlenmesi için talimat verdi. Hacılar Belediyemizin, Hacıbey mahallesi ile Altınova mahallesini ayıran 700 metre yol için sathi kaplama talebimiz ilettik. Aciliyetle yapılması için talimat verdi. Sıcak asfalt talebimiz iletildi. Uygun bulundu bürokratlarına miktarı yönünde çalışılıp ihtiyaca göre belirlenmesi için talimat verdi Keskin Belediyemizin İlçe meydanına sıcak asfalt talebini ilettik. Bakanımız uygun gördü. Yapılması için talimat verdi.

 

İLÇE YOLU YAPILACAK

Delice Belediyemizin Cami yanı Ticaret Merkezi giriş kaldırımlarının kaldırılarak karayoluna sıfır açılması talebimizi ilettik. Yerin incelenmesi uygunsa talebin gerçekleştirilmesi talimatını verdi. Delice Belediyemizin sıcak asfalt talebini ilettik. Uygun bulundu bürokratlarına miktarı yönünde çalışılıp ihtiyaca göre belirlenmesi için talimat verdi. Yahşihan Belediyemizin sıcak asfalt talebini illettik. Uygun bulundu bürokratlarına miktarı yönünde çalışılıp ihtiyaca göre belirlenmesi için talimat verdi.

 

ASFALT TALEBİ OLDU

Sulakyurt-Balışeyh yolunun çalışmaların durduğunu ileterek yeniden başlatılması talebimizi ilettik. Bakanımız bu yıl içinde bitirilmesi ve gerekli ek ödeneklerin sağlanması talimatını verdi. Sulakyurt Belediyemizin sıcak asfalt talebini ilettik. Uygun bulundu bürokratlarına miktarı yönünde çalışılıp ihtiyaca göre belirlenmesi için talimat verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir