En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçede yardım çalışması

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkıp Ülkemizi de etkileyen yeni tip Coronavirüs(Covid-19) ile ilgili 65 yaş üstü Vatandaşlarımızın...
Bu haber 574 kere okunmuş. 25.03.2020 Çarsamba 13:09

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkıp Ülkemizi de etkileyen yeni tip Coronavirüs(Covid-19) ile ilgili 65 yaş üstü Vatandaşlarımızın sokağa çıkışının sınırlandırılmasıyla birlikte Karakeçili Belediyesi ve Kaymakamlığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

VATANDAŞA YARDIM

Karakeçili Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların  ihtiyaçları karşılanmaya başlandı. Öte yandan ilçede dezenfekte işlemleri aralıksız devam ediyor.  Evde kaldığınız için yaşlılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, "Hayatın her insan için farklı anlamlar taşıyan çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılık da hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimizdir. Yaşlılık, insanın güç ve kuvvetini kaybettiği, bir başkasının desteğine ve yardımına ihtiyaç duyduğu, en zor dönemdir.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Bu zor dönemdeki büyüklerimize hürmet göstermek ve saygıda kusur etmemek gerekir. Unutmamamız gerekir ki, bugünün gençleri, yarının ihtiyarlarıdır. Her ne kadar devletimiz huzur evlerinde, kimsesiz ve yaşlılarımıza, yeterli derecede maddi ve manevi imkânları sunsa da, onların manevi olarak rahat edecekleri yegâne yerleri, evlatlarının yanıdır. Şunu çok açık bir şekilde bilmeliyiz ki; onlar bizim için bir yük değil, saadet kaynağımızdır. Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız, toplumumuzun rehberleri olan büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Onları, tecrübelerinden faydalanacak birer rehber ve evimizin huzur kaynağı bilmeliyiz."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir