En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçelere çıkarma

Genel seçimlerinden ardından iç değerlendirmelerini tamamlayan AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, teşkilat çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Bu haber 763 kere okunmuş. 27.07.2018 Cuma 13:16

İLÇE ZİYARETLERİ

Yahşihan, Bahşılı, Delice ve Sulakyurt İlçelerinde gerçekleştirilen ilçe danışma meclisi toplantılarına katılan İl Başkanı Nuh Dağdelen, toplantıların ardından ilçe esna¢arını ziyaret ederek taleplerini dinledi. Dağdelen, İl teşkilatı olarak enerjilerini hiç kaybetmediklerini ifade ederek enerjisini kaybedenlerin yerini daha dinamik arkadaşlara bırakacağını dile getirdi.

 

ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Parti Kırıkkale İl Teşkilatı teşkilat çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. 24 Haziran genel seçimlerinin ardından parti içi değerlendirmelerini tamamlayan AK Parti, Delice ve Sulakyurt ilçelerinde ilçe danışma meclisi toplantılarını gerçekleştirdi. İlçe merkezlerinde gerçekleştirilen toplantılara İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları, İlçe başkanları ve partililer katıldı. Teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği İlçe Danışma Meclisi toplantılarına ilçe teşkilatlarının 24 Haziran Genel Seçim performansları masaya yatırıldı. Toplantının hemen ardından ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, merkezde ve ilçelerde teşkilatların dinamizminden hiçbir şey kaybetmediğini ve kaybetmeyeceğini ifade etti.

 

SEÇİMLERLE İLGİLİ TALİMAT

İl merkezinde mahalle teşkilatlarından ilçelerde köy teşkilatlarına kadar teşkilatın her kademesinin dinamik olduğunu ifade eden Dağdelen, AK Parti’nin bütün teşkilat kademelerinin her dönemde aktif ve dinamik olduklarının altını çizdi. Dağdelen, “Seçimlerin hemen ardından Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’dan yerel seçimlerle ilgili talimatımızı aldık Genel seçimler öncesinde de teşkilat çalışmalarımıza ağırlık veriyorduk şimdi de teşkilat çalışmalarına ağırlık veriyoruz.

 

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

“Partimiz teşkilatlarımız ile güçlü. Gerek il merkezinde gerek ilçelerde gerek mahallelerde gerekse köylerde teşkilatımızın her kademesi bir an bile boş durmayacak. AK Parti 16 yıldır milletimizin güveniyle sürekli büyüyen bir parti. Teşkilat kademeleri olarak bizlerde bu güvenin karşılığını çalışarak daha çok çalışarak vereceğiz. Enerjisini kaybeden arkadaşlarımız yerini daha dinamik olan arkadaşlara bırakacak. Biz il teşkilatı olarak enerjimizi hiç kaybetmiyoruz” dedi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir