En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlk toplantı yapıldı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti'nin çiçeği burnunda yeni İl Başkanı Mustafa Kaplan'a parti binasında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
Bu haber 791 kere okunmuş. 28.12.2020 Pazartesi 17:33

PARTİYİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İlçe Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel meclis üyeleri katıldı. İlk olarak sözü Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı aldı. Saygılı, "Mustafa Başkanımızı asla yalnız bırakmayacağız. Kendisine şahsım adına  hoş geldin hayırlı olsun diyorum. Daha önce görev yapmış Nuh kardeşimize teşekkür ediyoruz. Teşkilatta emeği geçti. Güzel çalışmalar yaptı. Fakat bu bir süreç bayrak değişimi. Topyekün istişareler neticesinde alınan bir karardır bu. Bu karar sayın Cumhurbaşkanımızın kararıdır. Bu karar bizim şahsımızın kararı değildir. Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz. Olumlu tepkilerde alıyoruz” dedi.

 

CAN AÇIKLAMA YAPTI

Saygılı'dan son sözü AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can aldı. Can, "İl başkanımız belirledi. tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Süreci beraber götürdük. 30'a yakın arkadaşımız aday adayı oldu. Birlik beraberliğimiz daim olur Kırıkkale belediye başkanımız başta olmak üzere güzel bir çalışmalarımız var. Mustafa bey  bu şehrin çocuğu bu şehrin esnafı. Bütün teşkilatımız ilçe başkanlarımız mahalle temsilcilerimizle kadar bir bütünlük içerisinde enerjimizi Kırıkkale için seferber edeceğiz. Saygılı başkanımızla ve valimizle beraber güzel bir sinerji içerisindeyiz. Kırıkkale her şeyin en iyisine layık .Biz Kırıkkale'yi temsil etmekten çok mutluyuz. Bu birlik beraberliğimizi taçlandıracağız. En kısa zamanda kongremizi yapacağız.

 

MEZARA KADAR BERABERİZ

AK Parti büyük bir partidir. Biz büyük bir aileyiz. Bu aile yerli ve milli pırıl pırıl insanları bekliyoruz. İnsanlara her daim güler yüzlü merhametli davranacağız. Belediyenin faaliyetlerini icraatlarını takip ediyoruz. Takip etmeye devam edeceğiz. Başkanımız teşkilatlanmasını tamamlayacak. Biz bütün teşkilatımızla  beraber başkanımızın yanındayız. İl Başkanımız bizim önerdiğimiz bir Başkandır. Dedikoduya mahal yok. Hep beraber yanındayız. Ben Nuh Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bu hep böyle devam edecektir. Biz belirleyici olmadık. Etkileyici olduk. Biz mezara kadar beraberiz” dedi.

 

KAPLAN AÇIKLAMA YAPTI

Son olarak sözü AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan aldı. Kaplan, "Liderimiz Cumhurbaşkanımız kısa bir zaman içerisinde bu görevi bize verdi. Bizim görevimiz teşkilatımızla beraber kucaklayıcı olarak partimizi daha da zirveye çıkarmak için çalışmaktır. Başta vekilimize ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Hepinizin desteğini bekliyoruz. Önümüzde kongre süreci var. Sizlerin desteğiyle bunu aşacağımızı biliyoruz. 2023 hedeflerimize çıkacağımızda inanıyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir