En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İmamoğlu mola verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Nevşehir dönüşünde Kırıkkale’ye uğrayarak Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri’nde mola verdi.
Bu haber 425 kere okunmuş. 18.08.2019 Pazar 16:24

KIRIKKALE’DE MOLA VERDİLER

Kırıkkale önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Nevşehir dönüşünde Kırıkkale’ye uğrayarak Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri’nde mola verdi. Ekibi ile birlikte Nevşehir’de Hacı Bektaş törenlerine katılan İmamoğlu, dönüş yolunda Kırıkkale’de mola verdi. Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri’nde bir süre mola veren İmamoğlu ve ekibi burada öğlen yemeği yedi.

 

KIRIKKALE’YE SELAM GÖNDERDİ

Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında işletme sahiplerinden Osman Doğan, İmamoğlu ve ekibini en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını söyledi. Adı marka olan Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri’nde mola vermek istediklerini ve bu güzelliği bir kere daha görmeyi amaçladıklarını söylediği öğrenilen İmamoğlu’nun işletme sahipleri Osman Doğan ve ekibine teşekkür etti. İmamoğlu ile renkli bir gün yaşadıklarını belirten Doğan, ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Doğan, İmamoğlu’nun Kırıkkale’ye de selam gönderdiğini belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir