En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İş birliği ziyareti

Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Recep Çalın Sudan Cumhuriyeti Büyükelçiliğini ziyaret etti.
Bu haber 117 kere okunmuş. 14.10.2022 Cuma 17:45

Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Recep Çalın Sudan Cumhuriyeti Büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Ayşegül Ülkü Metin, Prof. Dr. Ümit Sami Sakallı, Doç. Dr. Mehmet Kabalcı ve Öğr. Gör. Erdem Yöntem hazır bulundu.

 

GÖRÜŞME YAPILDI

 Kırıkkale Üniversitesi ve Sudan’daki üniversiteler arasında geliştirilebilecek çalışmaların ele alındığı ziyarette, tematik işbirliği konuları üzerinde duruldu. Mühendislik alanında savunma sanayi ve komposit materyaller; tıp alanında ise Kırıkkale Üniversitesi Teknopark bünyesinde üretilen, CE ve ISO sertifika onayları tamamlanarak ticarileştirilen kardiyotorasik  ve ortopedi cerrahilerde kullanılan titanyum alaşımlı implantlar ve polimer hammaddeden üretilmiş suturlerin Sudan hastanelerinde kullanımı ve ARGE işbirliği konuları görüşüldü. Büyükelçi Nadir Yousif Eltayeb, Müsteşar Nura Suleiman ve Askeri Ateşe Mohammed Omar Hussein Mustafa, Üniversitemizin gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir