En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşletmeler büyüyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi programı kapsamında...
Bu haber 625 kere okunmuş. 02.02.2020 Pazar 10:37

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi programı kapsamında, İlimizden destek alan Genç Çiftçileri işletmelerini büyütüyor. Proje kapsamında Hacılar Kasabasına destek alan 2 genç çiftçi, işletmelerini büyüterek hayvan sayılarını arttırdı.

 

 

GÜZEL BİR GELİŞME

Proje başlangıcından itibaren Genç Çiftçilere her türlü teknik desteği sunan ve İl Müdürlüğü imkanlarını seferber eden İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Hacılar Kasabamızda işletmelerini büyüten Genç Çiftçileri ziyaret etti. Genç çiftçilerimizin işletmelerini büyütmeleri ve hayvan sayılarını arttırmaları nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, ziyaretleri sonrasında bir değerlendirme yaptı.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Değerlendirmesinde; ilimiz tarım sektörünün güzel bir gelişim ivmesi yakaladığını ve bu gelişimin bir yansımasını da Genç çiftçiler ile görmüş olduğumuzu belirten Yılmaz, “Genç Çiftçiler ve Genç Çiftçi Projeleri Bakanlığımızın gurur kaynaklarıdır. Tarım dinamik bir sektör, sürekli yenilikler ve teknolojik gelişmeler ile büyüyen ve önemi her geçen gün daha da artan bir sektör. İlimiz de tarım sektörünün gelişimi çok önemli ve bu gelişimin bir noktasında gençlerimiz de bu sektöre dahil edebilmemiz şart. Başarıya ulaşan genç çiftçilerimiz ve sektöre girerek paydaşımız olan tüm gençlerimiz ile her geçen gün daha da güçlü bir Kırıkkale tarımına doğru ilerliyoruz. Bu anlayış ile tüm genç girişimcilerimizi de İl ve İlçe Müdürlüklerimiz ile irtibata geçmeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir