En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşte Kırıkkale anketi

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, son paylaşımı ile yine dikkatleri üzerine çekti. Başkan Altınışık, bir çok ille birlikte Kırıkkale’de de yapılan anketin sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Bu haber 206 kere okunmuş. 07.07.2022 Perşembe 19:38

ANKET SONUCU AÇIKLANDI

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, son paylaşımı ile yine dikkatleri üzerine çekti. Başkan Altınışık, bir çok ille birlikte Kırıkkale’de de yapılan anketin sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda İyi Parti’nin Kırıkkale’de ikinci parti olduğu ve birinciliği zorladığı gözleniyor. Kırıkkale’de uzun zamandır İyi Parti’nin yükselişi konuşuluyor ancak durumu pek bilinmiyordu. Son yapılan anketle partinin durumu da net bir şekilde gözler önüne serilmiş oldu.

 

İYİ PARTİ İKİNCİ PARTİ

Yapılan ankete göre AK Parti yüzde 33,2 ile birinci parti. İyi Parti yüzde 21,6 ile ikinci parti. CHP yüzde 20,1 ile üçüncü parti. MHP yüzde 15,8 ile dördüncü parti. Ankete göre Deva Partisi yüzde 2,1 oy oranına, Saadet Partisi yüzde 1,5 oy oranına sahip. Kararsızların oy oranı ise yüzde 5,7 olarak görülüyor. Anket 1 ila 3 Temmuz tarihleri arasında 975 kişi ile görüşülerek yapıldı. Ankete göre bir önceki seçim baz alındığında partilerin oy kaybı ve oy oranındaki yükseliş de bariz şekilde görülüyor.

 

AK PARTİ RESMEN ERİMİŞ!

2018 seçimlerinde yüzde 43,7 oy oranı olan AK Parti’nin oy kaybı eksi 10,5 olarak görülüyor. Yüzde 15,3 oy oranı olan CHP’nin oy oranında artı 4,8 artış görülüyor. Yüzde 13,7 oy oranına sahip olan İyi Parti’nin oy oranında ise artı 7,9 artış olduğu görülüyor. Yüzde 24,2 oy oranına sahip olan MHP’de ise oy kaybı eksi 8,4 olarak görülüyor. Buna göre AK Parti ve MHP’de ciddi bir erime, özellikle İyi Parti ve CHP’de ise çok ciddi bir artış dikkat çekiyor.

 

HEDEF BİRİNCİ PARTİ OLMAK

Anket sonucunu paylaşan İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, partiyi Kırıkkale’de çok ciddi bir noktaya taşıdıklarına işaret ederek, hedeflerinin Kırıkkale’de birinci parti olmak olduğunu söyledi ve “AK Parti gidiyor, İYİ Parti geliyor! Hedefimiz Kırıkkale’de 1. Parti olmak. Millet bizi çağırıyor. Az kaldı” dedi. Paylaşım büyük ilgi gördü ve dikkat çekti. Bir çok kişi paylaşımın altına olumlu ve umut veren yorumlarda bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir