En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İstifası kabul edilmemeli

MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın’ın görevinden istifa ettiği haberi tüm Kırıkkale’de büyük etki yarattı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, MKE ve Kırıkkale için başarılı çalışmalara imza atan Taşkın’ın istifa
Bu haber 1115 kere okunmuş. 25.05.2018 Cuma 14:24

EN BAŞARILI GENEL MÜDÜR

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü Ahmet Taşkın’ın görevinden istifa etmesinin yankıları sürüyor. Son zamanlarda MKE’nin Genel Müdürlüğü görevini yapan en çalışkan müdür olan Taşkın’ın istifası üzerine bir basın açıklaması yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, istifanın tüm Kırıkkale’yi olduğu gibi kendilerini de fazlasıyla üzdüğünü ifade etti. MKE’ye ciddi katkılar sağlayan ve son dönemdeki millileşme projelerinin altında imzası bulunan Taşkın’ın bugüne kadar yaptığı tüm çalışmaları takdirle karşıladıklarını, böylesine başarılı bir idarecinin istifa etmesiyle derin üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

 

GÖREVİNE DEVAM ETMELİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak Genel Müdür Taşkın’ın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Varlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu istifayı kabul etmemesini ya da Genel Müdürün istifa kararından vazgeçmesini temenni ettiklerini söyledi. Varlı şöyle devam etti, ‘Kırıkkale’yi MKE ile Silah OSB ile beraber Türkiye’nin savunma sanayi merkezi haline getirme ortak amacımız vardı. Nu amacımıza her aşamada her türlü desteği veren sayın Taşkın’ın görevine devam etmesini istiyoruz. Sayın Genel Müdür görev yaptığı süre içerisinde ve ileriye dönük olarak şehrimizle ilgili hep olumlu çalışmalar yapmıştır. MKE Genel Müdürlüğü’nün Kırıkkale’ye taşınması noktasında şehrimize büyük destekleri oldu. Ayrıca kurumun daha da büyümesi için akılcı projeleri olan bir idareci olarak sayın Taşkın’ın görevine devam etmesini istiyor, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir