En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İtfaiye yeni yerinde

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, daha önce Yeni Sanayi Sitesi kavşağında bulunan bir lokantanın yerine İtfaiye Müdürlüğü kurulması için talimat vermişti.
Bu haber 363 kere okunmuş. 14.07.2019 Pazar 11:58

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, daha önce Yeni Sanayi Sitesi kavşağında bulunan bir lokantanın yerine İtfaiye Müdürlüğü kurulması için talimat vermişti. Bir süredir süren çalışmaların sonunda İtfaiye Müdürlüğü yeni yerinde hizmete açıldı. Açılışta dua edilip, kurban kesildi.

 

 

KURUMSAL BİR YAPIYA KAVUŞTU

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, her geçen gün bir projeye daha imza atıp, halkın beğenisini kazanıyor. Seçim kazandıktan sonra yeni İtfaiye Müdürlüğü binasının kurulması için harekete geçen Türkyılmaz, daha önce talimat verdiği İtfaiye Müdürlüğünün yeni binasının açılışını bugün yaptı. Kısa sürede yeni yerine geçen İtfaiye Müdürlüğü, konum olarak Yahşihan’ın her noktasına hakim durumunda. Ekip ve ekipman anlamında da güçlenen Yahşihan İtfaiyesi, kurumsal bir yapıya kavuştu.

 

70 BİN TL’YE MAL OLDU

Açılışta dualar edildi, kurban kesildi. Kurbanın kanını itfaiye personellerinin alnına süren Başkan Türkyılmaz, “Hayırlı olsun. Rabbim kaza bela vermesin” dedi. İtfaiye Müdürlüğünün 70 bin TL’ye mal olduğunu dile getiren Türkyılmaz, halkın artık daha sağlıklı ve daha güvenli itfaiye hizmeti alacağını söyledi. Türkyılmaz, “Canımızı teslim ettiğimiz itfaiyemiz çok şükür yeni yerine geçti. Kısa süre içinde yapı tadilatını bitirip hizmete açtık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. 70 bin TL’ye mal oldu. Yahşihan her şeyin en iyisine layık. Hizmetlerimiz devam edecek.” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir