En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İyi Parti buluşması

Kırıkkale İYİ Parti teşklilatı basın toplantısında biraraya geldi. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu yaptığı açıklamasında...
Bu haber 1020 kere okunmuş. 26.10.2020 Pazartesi 09:15

Kırıkkale İYİ Parti teşklilatı basın toplantısında biraraya geldi. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu yaptığı açıklamasında "önümüzde yapılacak seçimlerde de İyi Parti olarak hem milletvekili hem de belediye seçimlerini alacağız. Kırıkkale’nin makûs talihini yenecek en kısa zamanda büyük çalışmalar yaparak ülkemiz ve Kırıkkale’miz hak ettiği yere en kısa zamanda gelecektir''dedi.

 

 

BİR ARAYA GELDİLER

Toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen, Kadın Kolları Başkanı Betül Eroğlui İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Şevket Özsoy ve  partililer katıldı. Altınışık toplantıda açıklamada bulundu ve "Değerli dava arkadaşlarım Adriyatik’ten Japon Denizi’ne kadar dünyanın birçok yerine dağılmış kimi bağımsız, kimi esaret altında Türkler bizlerden önder olarak çok şeyler beklemektedirler. Bunun savunucusu olarak, artık İyi partiden başka kimse kalmamıştır. Ermenistan yaklaşık otuz yıldır haksız bir şekilde işgal ettiği dağlık Karabağ’da işgalini sürdürürken çok şükür Azerbaycan tüm topraklarını geri alma yönünde büyük bir çaba sarf etmektedir. Ermenistan’ın kalleş ermeni oyunları devam ederek, sivil halkın üzerine ateş açarak, birçok sivil Türkün şehit olmasına neden olmuştur.

 

KIRIKKALE’NİN YANINDAYIZ

İyi parti olarak tüm gönlümüzle Azerbaycan Türklerinin yanında olduğumuzu bildirir, soydaşlarımızın başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Değerli dava arkadaşlarım, saygıdeğer basın mensupları  İyi Parti’nin çalışan, halka inen, sorunlarını devamlı gündemde tutan, halkın sorunlarını gündeme getirirken çözüm yollarını da iktidara sunan özelliği ile halkımızın çok büyük ilgisini çeken siyasi bir parti özelliğini taşıdığı halkımızın dikkatinden kaçmamaktadır. Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in il il, ilçe ilçe dolaşarak halkın sorunlarını dinlemesi İyi Partinin tüm taşra teşkilatlarının da durmadan, yorulmadan çalışmasına neden olmaktadır. Bizde Kırıkkale il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları olarak daima sahadayız. Kırıkkale’nin en faal teşkilatı olarak hemşehrilerimizin her daim yanında olmaya çalışıyoruz.

 

OYUNLARI BOZDUK

Değerli dava arkadaşlarım aynı zamanda yârin 25 Ekim  bizim partimizin 3. Kuruluş yıldönümü olduğu için bizler için ayrı bir değeri ve önemi vardır. Öncelikle partimizin 3.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Partimizin Kurulur kurulmaz ilk seçimlerde yüzde on oy oranını bularak mecliste gurup kuran ender partilerden biri olması milletimizin partimize verdiği önemi göstermektedir. İyi Partimizin hangi zor şartlarda kurulduğunu hepiniz yakinen bilmektesiniz. Kurulduğu günden itibaren yapılan tüm şantaj ve tehditlere hep beraber göğüs gererek bugünlere geldik. Hiçbir siyasi partinin kuruluşu bizim partimiz gibi türlü oyun ve entrikalarla tehdit edilerek, zor şartlarda kurulmamıştır. Dağları aşa aşa, engelleri yıka yıka, oyunları boza boza bugünlere geldik.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Son zamanlarda partimiz üzerinde kirli ellerin dolaştığını ve kirli oyunların oynandığını biliyoruz. Şu anda Türkiye’deki yükselişi en fazla olan partilerin başında İyi Parti’nin olduğunu görenlerin korkuya kapıldıkları çok açık şekilde görülmektedir. Aynı oyunları ilimizdeki sinsi güçler de partimiz ve yönetimimiz üzerinde oyunlar oynayabilirler. Çok uyanık olup oyunlara gelmemeliyiz. Bir oyunun için de olanlar her zaman kendisi de daha büyük bir oyunun içinde kalacaktır. Oyun kuranlar, oyun yapanlar her zaman kazdıkları kuyunun içine düşeceklerini unutulmamalıdırlar. Tüm arkadaşlarımızın uyanık olup tüm tehlikeleri gördüklerini biliyorum. Bunun için sizlere, değerli dava arkadaşlarımıza “cesur yürekliler” diye hitap edilmesi boşuna değildir. Tüm zor şartlarda birlik ve beraberliğimizi sağlayan, başta genel başkanımız olmak üzere, partimizin her kademesindeki arkadaşlarımıza, ne kadar teşekkür etsek azdır.

 

SEÇİMLERİ ALACAĞIZ

Aslında belediye çalışmasının en kolay uygulanacağı il Kırıkkale’dir. Çünkü Kırıkkale doğal olarak ülkemizin bir çok şehrinin kesişim noktasında olması, hemen yanı başında Kızılırmak’ın akması, dağları ve ovalarıyla, Ankara’ya yakınlığı ve hava alanına kırk dakikalık uzaklıkta olması nedeniyle gelişmeye çok elverişli bir konumdadır. Sanayiciye gerekli desteği belediye olarak verdiğimiz zaman bizim konumumuz Kayseri’dende, Çorumdan da çok daha iyi durumdadır. Yeter ki iş bilen, çalışkan ve başkanlığı şahsi bir getiri yeri olarak değil, millete hizmette bir araç olarak düşünen kişileri seçtiğimiz zaman, Kırıkkale’miz ülke içinde parlayan bir yıldız olarak herkesin dikkatini çekecektir. İnşallah önümüzde yapılacak seçimlerde de İyi Parti olarak hem milletvekili hem de belediye seçimlerini alacağız.

 

TÜRK BİRLİĞİ OLACAK

Kırıkkale’nin makûs talihini yenecek en kısa zamanda büyük çalışmalar yaparak ülkemiz ve Kırıkkale’miz hak ettiği yere en kısa zamanda gelecektir. Ülke nasıl yönetilirmiş, belediye nasıl yönetilirmiş dost düşman herkese göstereceğiz. Çünkü tüm İyi Partililerin tek amacı ülke ve milletinin geleceğidir. İnşallah İyi Partimizin iktidara gelmesiyle başta adalet olmak üzere devletimizin bozulan tüm kurumları düzelecek, milletimiz derin bir nefes alacak, halkların arasındaki tüm ayrışmalar ve ötekileştirmelere son verilecek, milletimiz derin bir rahatlığa ve huzura kavuşacaktır. Dünyada Türk’e oynanan oyunlar bozulacak, tüm dünyada Türk birliği kurulacak, önümüzdeki yıllar Türk’ün ve Türk birliğinin olacaktır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir