En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İyi Parti buluştu

İYİ Parti eski Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, İYİ Parti İl Başkanlığına aday olduğunu güçlü bir tablo ile duyurdu. Kuzucu’nun aday olmasının ardından 7 ilçe başkanı ve 2 belde başkanı tam destek verdiklerini açıkladılar.
Bu haber 124 kere okunmuş. 18.12.2022 Pazar 14:27

BİR ARAYA GELDİLER

Kuzucu için düzenlenen sabah kahvaltısına İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın yanı sıra  İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, Çelebi İlçe Başkanı Dursun Avşaroğlu, Karakeçili İlçe Başkanı Hacı Yüksel, Bahşılı İlçe Başkanı Hidayet Özbek, Balışeyh İlçe Başkanı Murat Ergül, Sulakyurt İlçe Başkanı Turgay Hancı, Delice İlçe Başkanı Talip Karapolat,  Yahşihan İlçe Başkanı Ahmet Ergin. Çerikli Belde Başkanı Fırat Kılınçkaya ve Hacılar Belde Başkanı Naim Tuncel katıldı. 

 

BİRLİK MESAJI VERİLDİ

İlçe ve belde başkanları İl Başkan Adaylarının Av. Yavuz Kuzucu olduğunu belirterek 24 Aralık 2022 tarihinde cumartesi günü Gök Düğün Salonu’nda yapılacak olan İYİ Parti İl Kongresinde destek vereceklerinin sözünü verdiler. Başkan Adayı Kuzucu ise birlik ve beraberlik mesajı vererek, kazananın İYİ Parti olacağını söyledi. 

 

İYİ NOKTALARA GELDİK

İYİ Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar hiçbir menfaat gözetmeksizin partisinin başarılı olması için hep birlikte gayret gösterdiklerini belirten Kuzucu “Hep beraber çok zor günler geçirdik. Bu zorlukların üstesinden de beraber geldik. Bugün çok şükür iyi noktalara geldik. Buda gösteriyor ki partimiz 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde iktidara gelecektir. İlçe ve belde başkanlarımızın bugüne kadar ortaya koydukları destek, samimiyet ve cesaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi daim kılsın inşallah” diye konuştu. 

 

ÜÇ ADAY YARIŞACAK

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ise kongrede 3 adayın İl Başkanlığına aday olduğunu söyleyerek, “Üç adayda partilimiz ve arkadaşımız. Üç adayımıza da hayırlı olsun diyoruz. Bu kongremiz sonunda seçilecek olan il başkanımız ve ilçe başkanlarımız partimize iki tane seçim yaşatacak. Biri Genel Seçim diğeri ise yerel seçimdir. Onun için burada duygusallığı bir kenara bırakacağız, emeğe saygı duyacağız. Siyasette de ticarette de aile hayatında da hiyerarşiler vardır. Bunlara uyacaksınız. Hiyerarşilere dikkat etmek lazım. Yani aile reisi babadır, daha sonra anne gelir. Bu aile terbiyesi böyle gider. Bu konu siyaside de vardır. Siyasette belde başkanlarımız ilçe başkanlarına bağlıdır, ilçe başkanlarımız il başkanlarına bağlıdır. İl Başkanlarımız da Genel Merkeze bağlıdır. Bu düzen böyle gider. 

 

DÜĞÜN HAVASINDA OLACAK

İYİ Parti Genel Merkezinin kendilerine tavsiyeleri olduğunu söyleyen Altınışık, “Genel merkezimizin birinci tavsiyesi İl Başkanlığı kongresine tek aday olarak gidilmelidir. İkinci tavsiyeleri ise Yavuz Kuzucu’nun ismi bana bildirildi. Yavuz Kuzucu ile her şeyin daha iyi olacağı bize Genel Merkez tarafından söylendi. Bende bunu arkadaşlarıma söyledim. Fakat, buna rağmen diğer arkadaşlarımda aday olacağını bana söylediler bende ‘hayırlı olsun’ dedim” diye konuştu. İl Başkanı Altınışık son olarak 24 Aralık’ta düğün havasında bir kongre yapacaklarını söyleyerek, tüm Kırıkkale halkını kongrelerine davet etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir