En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İyi Parti jest yaptı

İyi Parti Kırıkkale Gençlik Kolları, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altının sokağa çıkma yasağı bulunmasından dolayı Kırıkkale’deki çocukların...
Bu haber 3041 kere okunmuş. 23.04.2020 Perşembe 19:30

İyi Parti Kırıkkale Gençlik Kolları, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altının sokağa çıkma yasağı bulunmasından dolayı Kırıkkale’deki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Tamamen steril edilmiş balon, Türk Bayrağı ve hikâye kitapları dağıtan İyi Gençlik, sosyal mesafeyi koruyarak çocukları sevindirdi.

 

 

ÇOCUKLARA JEST YAPTILAR

İyi Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen öncülüğünde gerçekleşen etkinlik, Önceki dönem Karakeçili Belediye Başkan Adayı Berkay İsmail Hacıbaloğlu ve gençlik kolları üyelerinin katılım gösterdi. Ziyaretler esnasında çocukların büyük şaşkınlığı ve mutluluğu göze çarptı. Karakeçili Belediye Başkan Adayı Berkay İsmail Hacıbaloğlu etkinlik ile alakalı “Böylesi birbirimize destek olacağımız ve evlere sıkışıp kaldığımız günlerde çocuklarımızı unutmamamız lazımdı. İyi Parti olarak bir nebze de olsa küçüklerimizi mutlu etmek istedik. Gönül isterdi ki çocuklarımız için daha büyük bir organizasyon yapalım fakat süreçten dolayı yapamadık. Bir çocuğun dahi yüzünü güldürmek bizim için büyük bir mutluluktur ve bu etkinlikte bunu başardığımızı düşünüyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir