En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İyi Parti rekor kırdı

İYİ Parti Genel Merkezi il teşkilatlarının üye yapmadaki başarı sırasını açıklarken Kırıkkale teşkilatı 4. sırada yer alarak rekor kırdı.
Bu haber 227 kere okunmuş. 16.01.2022 Pazar 12:04

KIRIKKALE REKOR KIRDI

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan verilere göre seçmen sayısına oranla yapılan üye sayısında Kırıkkale İl Başkanlığı 4. sırada yer aldı. Genel merkez tarafından açıklanan ilk 10 ilde yer alan Kırıkkale İl Başkanlığı büyük bir başarı elde etmiş oldu. Açıklanan verilere göre Artvin birinci, Ankara ikinci, Antalya üçüncü, Kırıkkale dördüncü sırada yer aldı. İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, hedefinin birinci sıraya yükselmek olduğunu açıkladı.

 

ALTINIŞIK TEŞEKKÜR ETTİ

İl ve ilçe teşkilatlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Altınışık, 1000 üyenin beklemede olduğunu, bu onların da eklenmesiyle birlikte Türkiye birincisi ocaklarını ifade etti. Altınışık, “İYİ PARTİ Kırıkkale il başkanlığımızın üye sayısında en başarılı on il arasından 4 sıraya girmesini sağlayan çok değerli il ilçe kadın ve gençlik teşkilatımızdaki bütün yol arkadaşlarımızı ayrı ayrı kutluyorum şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir