En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kadına şiddete HAYIR

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü münasebetiyle Kırıkkale Cumhuriyet meydanından Kırıkkale Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü koordinesinde program düzenledi
Bu haber 529 kere okunmuş. 25.11.2020 Çarsamba 17:57

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü münasebetiyle Kırıkkale Cumhuriyet meydanından Kırıkkale Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü koordinesinde program düzenledi. Kırıkkale'de bulunan KADES, Kırıkkale Üniversitesi Kadın Sorunları uygulama ve Araştırma merkezi, Kırıkkale Barosu, Kırıkkale Müftülüğü, Kırıkkale Jandarma Komutanlığı stant açarak, kadın şiddetine hep beraber dur dediler.

İLGİ YÜKSEK OLDU

Kırıkkale Cumhuriyet meydanında yapılan etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar Kadına şiddetin her zaman karşında olduklarını belirttiler. Kırıkkale Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. ve Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği  Başkanı Müzeyyen Özhavzalı burada yaptığı konuşmasında "Kadın dayanışma destekleme derneği kadınların hayatlarını güçlendirme başta olmak üzere aile içi iletişimi kuvvetlendirecek  evliliklerin sağlık ve zamanında yapılabilmesi konularında eğitimleri içeriden bakanlıklar düzeyinde projeler gerçekleştirmiştir.''dedi.

 

ŞİDDETE HAYIR DİYORUZ

Kırıkkale Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. ve Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği  Başkanı Müzeyyen Özhavzalı açıklamasının devamında ise  "Dernek olarak Kırıkkale Üniversitesi akademik personelleri olarak kurduğumuz bu dernek ile başta kadınlar olmak üzere Üniversite  Devlet sivil toplum kuruluşları iş birliğini güçlendirmek amacıyla Kırıkkale kadınlarına yönelik projeler yapıyoruz. Sadece kadına değil, hayvanlara, çevreye, doğaya, her şeye karşı şiddete hayır diyoruz''diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir