En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kahvaltıda buluştular

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatına katılımlar devam ediyor. Önceki gün kahvaltılı bir toplantıda bir kişinin daha üye kaldı yapıldı.
Bu haber 206 kere okunmuş. 19.12.2021 Pazar 15:04

İYİ PARTİ’YE KATILIM

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatına katılımlar devam ediyor. Önceki gün kahvaltılı bir toplantıda bir kişinin daha üye kaldı yapıldı. Kırıkkale’nin yakından tanıdığı spor ve basın camiasının önemli isimlerinden biri olan Yusuf Bedir, İyi Parti Teşkilatı’nı kahvaltını bir toplantıda buluşturdu. Toplantıda Ayhen Sönmez’de İyi Parti Teşkilatı’na katıldı. Toplantıya İl Başkanı Bülent Altınışık’ta iştirak ederken, Ayhah Sönmez’e hem İyi Parti rozetini taktı ve hem de katılım belgesini verdi.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Toplantı ile ilgili açıklamada, “İYİ Parti ailemizi, sabah kahvaltısına davet ederek, bizleri onore eden Yusuf Bedir beye teşekkür ederiz. Bu vesile ile partimize katılım yapan Ayhan Sönmez hocama hayırlı olsun, başarılar dileriz” bilgisi paylaşıldı. İl Başkanı Altınışık, toplantıyı organize eden Yusuf Bedir’e ve katılımından dolayı Sönmez’e teşekkürlerini ileterek, İyi Parti’nin her gün katılımlarla biraz daha büyüdüğünü söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir