En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kalabalık bayramlaşma

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında her yıl olduğu gibi bu yıl da kalabalık şekilde bayramlaşma töreni yapıldı. Ramazan Bayramı’nın birinci günü öğlen saatlerinde partililer ve adaylar ile vatandaşlar bayramlaşma töreninde buluştu.
Bu haber 1088 kere okunmuş. 17.06.2018 Pazar 16:48

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

AK Parti’de her sene olduğu gibi bu sene de kalabalık bir bayramlaşma töreni yapıldı. Törene İl Başkanı Nuh Dağdelen ev sahipliği yaparken, Milletvekili Adayları, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, ve çok sayıda partiliyle vatandaş bayramlaşma törenine iştirak etti. Çok kalabalık olduğu için bayramlaşma töreni parti binasının önünde yapıldı.

 

BAYRAMLAŞTALIR

Başkan Dağdelen ve adaylar bayramlaşma törenine gelenleri parti binasının kapıda karşıladı. Burada bayramlaşmaya gelenlere şeker ve kolonya ikram edildi. Başkan Dağdelen, “Bayramlar yardımlaşma, kaynaşma duygularının samimiyetle yaşandığı özel günlerdir. Ak Parti Ailesi olarak, evimizde, yuvamızda hemşehrilerimizle bayramlaştık, birlik beraberliğimizi tazeledik. Bütün İslam aleminin ve Kırıkkale halkının bayramını kutlarım” dedi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Daha sonra parti binasına geçildi ve burada bayram sohbeti yapıldı. Partideki programa ilgi yüksek oldu. AK Parti’nin artık geleneksel hale gelen kalabalık bayramlaşma törenine bir çok kişinin katıldığı gözlendi. İl Teşkilatı gelen herkesle bayramlaşırken, seçime az bir zaman kaldığı hatırlatılarak son hafta daha yoğun bir tempo ile çalışma yapılması istendi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir