En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kandil ve Üç Aylar mesajı

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bu haber 325 kere okunmuş. 01.02.2022 Salı 17:36

MESAJ YAYINLADI

Recep, Şaban ve Ramazan aylarının başlangıcı ile Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandiliyle başlayan, bin aydan hayırlı Kadir Gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran bu gecenin İslam alemine barış ve huzur getirmesini diler, tüm insanlığın birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

 

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Manevi coşkuyu daha fazla yaşadığımız bu mübarek günlerin toplumun huzur ve refahının sağlanmasına vesile olmasını temenni ederim. Kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bugünler, Allah'a şükür imkanı bulacağımız özel günlerdir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı günlerin hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir