En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kapı kapı dolaştılar

AK Parti’nin yerel seçime yönelik çalışması devam ediyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen ve ekibi dört ayrı mahallede seçim gezisinde bulundu.
Bu haber 767 kere okunmuş. 13.03.2019 Çarsamba 20:50

MAHALLE ZİYARETLERİ

İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığındaki ekip Tepebaşı, Yenidoğan, Hüseyin Kahya ve Yenimahalle’de sandık bazlı seçim çalışmasını yürüttü. İl Başkanı Nuh Dağdelen bizzat kendisi kapa kapı dolaşarak seçim için çağrıda bulundu ve destek istedi. Dağdelen, ziyaretler konusunda bilgi verdi ve “Yenimahalle’de Sandık Bazlı Seçim Çalışması yapan teşkilat mensuplarımızla birlikte Plevne Caddesi esnaflarımızı ziyaret ederek, seçimlerde desteklerini istedik” dedi.

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Üç ayrı mahallede de çalışmaya katılan İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Tepebaşı, Yenidoğan ve Hüseyin Kahya mahallelerimizde hemşehrilerimize misafir olduk. Hatırlarını sorduk, isteklerini dinledik, desteklerine talip olduk. Geçmişte olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz” biliyoruz  diye konuştu. Dağdelen, ziyaretlerde vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek notlar aldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir