En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kavlak vefat etti

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve TÜRK METAL Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bu haber 73 kere okunmuş. 25.02.2024 Pazar 18:51

CENAZE TÖRİNİ YAPILDI

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak (62) için sendika binası önünde cenaze töreni düzenlendi. TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak, dün Ankara'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Kavlak için bugün Türk Metal Sendikası önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Metal Sendikası Başkanı Uysal Altundağ, ailesi ve yakınları katıldı.

 

ALLAH RAHMET EYLESİN

Törende konuşan Türk Metal Sendikası Başkanı Uysal Altundağ, "Pevrul Kavlak bizim için sadece bir genel başkan değildi. Bizim için babacanlığıyla gönlümüzde taht kurmuş bir insandı. Kendisini unutmak mümkün değil. Bundan sonra onun bildiği yolda, onun bize öğrettiği fikirler, düşünceler doğrultusunda bize emanet ettiği her şeye hep beraber, el birliğiyle sahip çıkacağız. Allah rahmet eylesin" dedi.

 

HERKESİ YASA BOĞDU

Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın cenazesi için Kırıkkale’ye getirildi.  Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Kırıkkaleli Pevrul Kavlak, bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek, hayatını kaybetti. Hem Türkiye genelindeki işçiler hem de Kırıkkaleliler için özel bir yere sahip olan Pevrul Kavlak, vefatı ile sevenlerini yasa boğdu.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Kavlak’ın cenazesi, Ankara’daki törenin ardından memleketi Kırıkkale’ye getirildi. Kavlak Camisi’nin önü, Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlarla doldu. Kavlak’ın cenazesinin kaldırılacağı Kavlak Camisi’nin şimdiden önüne yüzlerce vatandaş ve işçinin yanı sıra çok sayıda STK üyesi, iş insanları ve siyasetçi geldi. Ankara’daki törende olduğu gibi Kırıkkale’deki törende de bir çok önemli isim, iş, siyaset ve esnaf camiasının geniş katılımı ile cenaze töreni gerçekleştirildi. Kavlak’ın cenazesi göz yaşları içinde toprağa verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir