En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kazıcı yükleyici alındı

Bahşılı Belediyesi tarafından yapılan tasarruf ve disiplinli politikalar neticesinde Belediye’ye bir adet kazıcı yükleyici araç alındı.
Bu haber 253 kere okunmuş. 29.12.2021 Çarsamba 18:03

TASARRUF NETİCE VERDİ

Bahşılı Belediyesi tarafından yapılan tasarruf ve disiplinli politikalar neticesinde Belediye’ye bir adet kazıcı yükleyici araç alındı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in Belediye’de uygulanmasını sağladığı tasarruf ve disiplin politikaları netice vermeyi sürdürüyor. Bu uygula sayesinde Belediye’ye bir adet kazıcı yükleyici araç alımı yapıldı. Araç Belediye’ye getirilirken, hizmet vermeye de başladı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, konuyla ilgili bilgilendirme yaptı.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Başkan Tekin, “İlçemize hayırlı olsun. Belediyemizde yapmış olduğumuz tasarruflar ve disiplinli mali politikalar neticesinde, ilçemize  2021 Model MST Marka M644 PLus  (Büyük Teker) Kazıcı ve  Yükleyici aldık. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediyemiz Meclis Üyelerine teşekkür ederim. Söz verdik başardık” dedi. Belediye’de uygulanan tasarruf ve disiplinli çalışmanın bu önemli neticesi ilçe sakinleri tarafından takdirle karşılandı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bir çok kişi uygulaması ve neticesinden dolayı Başkan Tekin’e teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir